Hovudside

Er det OK å Vacuum Døde kakerlakker?

by Walther

Er det OK å Vacuum Døde kakerlakker?

Kakerlakker er uønskede skadedyr som kan invadere ditt hjem. Ikke bare er disse insektene ubehagelige å finne pilende rundt, de kan også spre mange typer sykdomsfremkallende bakterier, som for eksempel salmonella, i hele hjemmet. For de som lider med allergi eller astma, kan skadedyr forverre disse tilstandene. En måte å bli kvitt disse uønskede besøkende er å støvsuge dem opp, enten død eller levende, for å fjerne dem.

Støvsuging


Å kvitte hjem av kakerlakker, kan du trygt støvsuge dem opp hvis du finner dem i live eller død. Du kan også støvsuge opp sine skur skins, avføring og egg kapsler for å fjerne dem fra hjemmet uten å måtte håndtere dem. Hvis du ønsker å støvsuge opp kakerlakker eller deres rusk, må du bruke et vakuum som har en høy effektivitet partikkelluftfilter. HEPA-filtre fanger flere partikler inn i vakuum i seg selv, og hindre dem fra å bli sluppet ut i omgivelsene. Disse filtrene hindre likene av kakerlakker og deres rusk fra å forårsake allergiske reaksjoner hos personer med allergi mot antigener kakerlakker produserer.

Hvor å Støvsug


Å drepe kakerlakker, som vanligvis gjemmer seg i mørke, fuktige steder, sette kakerlakk agn, eller strø borsyre nær kilder til deres mat og vann, som for eksempel under vasker, i nærheten avløp og bak apparater, anbefaler Alliansen for Sunn Homes. Dette dreper kakerlakker, og du vil være i stand til å støvsuge dem bort når du finner dem. Død Kakerlakker vanligvis dukker opp under møbler under vasker, rundt gulvlister, i skap, blant puter og innen garderobeskap. Bruk slange feste din HEPA-filter støvsuger for å suge opp skadedyr, komme inn i hjørner, sprekker og sprekker så mye du kan. Ikke bare gjør dette fjerne kakerlakker, men også smuler gir dem en matkilde.

Avhending


Etter å ha brukt din vakuum for å fjerne eventuelle døde eller levende kakerlakker og deres rusk, umiddelbart ta ut støvsugerposen og legg den i en plast søppelpose. Binde opp søppelpose og legg den utenfor hjemmet i tilfelle det er noen levende kakerlakker blant de du støvsuge opp. I bag-mindre modeller, tømme innholdet i en søppelpose og dobbel pose det før du setter det utendørs. Bruk hansker for å unngå å berøre eller håndtering av døde kakerlakker eller deres rusk fra vakuum, noe som kan forårsake allergiske utslett eller astmaanfall. Pest-kontroll selskapet Orkin sier at noen kakerlakker selv bite, som er en annen grunn til å unngå å håndtere dem.

Kakerlakker


Kakerlakker er mellomstore, flate insekter med to lange antenner. Bugs ligne biller, men har membran vinger i stedet for harde forvingene. Av de 69 artene av kakerlakker som finnes i USA, bare fire av dem anses felles hus skadedyr. Disse fire artene er det brownbanded, tysk, Oriental, og amerikansk kakerlakk. De varierer i farge fra mørk brun til lysere reddish- eller gulbrun. Kakerlakker generelt er nattdyr, og tegn på et angrep inkluderer å finne døde kakerlakker i hjemmet, deres brune korn-lignende avføring, egg kapsler og kaster skins.