Hovudside

Slik Care for en Cedar Fence

by Walther

Slik Care for en Cedar Fence

Gjerder blir ofte brukt rundt hjem for å skape privatliv og vedlegge bakgårder for kjæledyr. Gjerder er laget av ulike tresorter, inkludert furu og sedertre. Gjerder av sedertre ikke bare ha en attraktiv rød fargetone, men de er også naturlig motstandsdyktig mot skadedyr. Selv sedertre gjerder er relativt vedlikeholdsfritt, er det noen oppgaver du må utføre for å ta vare på dem. Med årlig vedlikehold, vil en seder gjerde vare i mange år.

Bruksanvisning


•  Installer en 25-graders vinkel spiss til enden av en power vaskemaskin tryllestav, og feste en hageslange til strøm vaskemaskin. Slå på strømmen vaskemaskinen på og vaske cedar gjerdet, holder tuppen av staven minst 12 inches fra gjerdet. Flytt tryllestaven i vertikale bevegelser, og holde den i konstant bevegelse.

•  La gjerde for å tørke i minst 24 timer, og inspisere den for løse planker og spiker som har begynt å trekke seg ut. Hammer i noen spiker som har dratt litt ut. Bruk en skrutrekker til å sette inn rustfrie skruer inn i noen styrer som har kommet løs. Sett skruene til hodene er under overflaten av treverket, og fyll i toppen av hullet med caulk som samsvarer med sedertre farge.

•  Inspiser cedar gjerdet for eventuelle ødelagte deler langs porter eller trellises. Påfør et tynt lag med vanntett trelim til den ødelagte området, og sette den på igjen. Plasser en to stk duct tape over området for å holde den på plass til limet tørker.

•  Paint nedre 6 inches av alle innlegg med trebeskyttelsesmiddel løsning for å hindre treverket råtner. La konserveringsmiddel for å tørke helt.

•  Seal hele gjerdet med en delvis beis for å bevare fargen på sedertre. Hell flekken inn i en maling skuffen, og bruke den med en malingsrulle. Rull flekken på gjerdet ved hjelp av vertikale streker og arbeider på en 3-fots delen før du går videre til neste område av gjerdet.