Hovudside

Hvordan Kill Termitter i en Porch Foundation

by Walther

Hvordan Kill Termitter i en Porch Foundation

Termitter er en flerårig trussel mot trekonstruksjoner, forårsaker anslagsvis 5 milliarder USD i skader på boliger i USA hvert år, ifølge National Pest Management Association. Det finnes flere strategier for å holde dem borte fra din veranda, inkludert bygning med trykkimpregnert trelast, hindrer tre-jord kontakt og bruke riktig dreneringsmetoder for å avlede vannet vekk fra huset ditt. Når termitter har etablert et reir, men er utrydding vanskelig. Bestemmer seg for den beste metoden å bruke innebærer identifisering av artene infesting din veranda og en forståelse av hekkende vaner.

Bruksanvisning


Subterranean Termitter


•  Agn termitter hvis de lever under jorden. En effektiv metode er å bruke termitt stakes, som er tre stakes fylt med gift i den ene enden.

•  pund flere innsatsen i bakken rundt veranda. Som insekter graver, de til slutt møter dem og spise agnet. Fordi giften virker langsomt, gir det termitter på tide å bringe agnet tilbake og mate den til kolonien før de dør. Hvis de mate den til kongen og dronningen, dør kolonien.

•  Skyll jorden med en flytende plantevernmidler. Mange slike plantevernmidler er svært giftige og best håndteres av en profesjonell, men andre, inkludert de som er laget med appelsin olje, er tryggere å bruke. Denne metoden fungerer best hvis du kan finne og skyll reiret.

Termitter


•  Finn tunneler i skogen hvis du har termitter, og bore en rekke små hull i dem. Fyll hullene med en kommersiell termitt agn. Som underjordiske termitter, vil insektene slutt finne agnet og bringe den tilbake til kolonien.

•  Skyll stiftelsen, avstiving og undersiden av din veranda med oransje olje eller annen insektmiddel. Insektmiddel vil trenge inn i treverket og drepe eventuelle termitter fortsatt bor der.

•  Pakk veranda og foundation med plastfolie og desinfisere innsiden av plast med et insektmiddel. Forlate verandaen dekket i flere dager så kjemikaliene har en sjanse til å trenge inn i treet og bakken og drepe alle insekter.

Tips og advarsler


  • Du vil sannsynligvis ha mer suksess hvis du bruker en kombinasjon av utryddelses teknikker, fordi du kan ha flere arter infesting veranda på en gang.
  • Biting er en effektiv metode for termitt kontroll fordi det dreper kolonien, men det kan ta tid for insekter å finne agnet. Hvis du agn, vente i flere uker før du bruker en annen metode. Drepe insekter spise agnet ved gjennomvåt eller desinfeksjonen vil hindre dem fra å bringe agnet tilbake til kolonien.
  • Utrydde termitter krever detaljert kunnskap om grunnstruktur og termitt hekkende vaner og kan best overlatt til en profesjonell.