Hovudside

Hvordan ting eller Restuff Recliner Arms

by Walther

Hvordan ting eller Restuff Recliner Arms

En av de beste måtene å revitalisere godstolen eller godstolen er å restuff armene med bomull eller polyfill batting. En svært enkel innføring i de brede mulighetene for møbeltrekk, stuffing armene av stolen kan utføres på meget kort tid med enkle verktøy, avhengig av nivået av polerings du ønsker fra det ferdige produkt. Den grunnleggende prosedyren brukes til å fylle opp armene på stolen kan etter hvert bli overført til restuffing av en hel møbel, og deretter videre til fullstendig renovering og polstring av en gammel møbler element.

Bruksanvisning


•  Fjern stol pute hvis mulig og rense ut området der armen stoff møter setet. Bruk kniven til å skjære en 6-tommers slit like over bretten hvor armen stoff og setestoff møtes. Utvide slit litt med fingrene for å gi enkel tilgang for stuffing.

•  Fluff bomull batting ved å arbeide gjennom den og strekke det ut, for å gi den sprette og okkupere mer plass. Begynn å stappe den inn i armen av stolen ved hjelp av dybelen. Stappe armen jevnt ved hjelp av dowel å spre det over hele armen. Fortsette å stappe stolen inntil armen er fast å ta på, å sette inn ekstra stuffing for å kompensere for eventuell oppmykning av armen.

•  Strekk stoffet over slissen ned over slit og stifte det på plass med snekring stiftemaskin, og pass på at stoffet blir dratt over en del av tre stol ramme. Gjenta for den andre armen.

Tips og advarsler


  • Bruke gamle puter for billig lenestol stuffing materiale; disse kan bli funnet i sparsommelighet butikker, på garasje salg og andre slike steder. Dette gjør en utmerket bruk for disse gamle puter, som kanskje ikke lenger være attraktive sovende alternativer.
  • Bruk gamle Couc puter som et annet alternativ for stuffing materialer.
  • En kleshenger kan være nyttig for å få stuffing inn i vanskeligere å -reach områder av lenestol.
  • Stoler med ingen avtagbart sete i hvilket slissen ikke vil være lett skjules kan restuffed ved at sporet i baksiden av stolen, eller ved å sy opp slissen i stedet for ved hjelp av enkel tråd av samme farge.
  • Ikke bruk puter som har blitt kastet bort, da disse putene kan ha blitt forurenset med lus eller andre feil og må ødelegges for å hindre spredning av sykdommer og angrep.