Hovudside

Hvordan bygge et opphøyd Hage med en Rock Wall Border

by Walther

Hvordan bygge et opphøyd Hage med en Rock Wall Border

Hvis du ønsker å legge til skjønnhet og stil til bakgården, er en hevet hage med en fjellvegg grensen en fantastisk måte å skape et nytt, friskt utseende. En hevet hage med en fjellvegg grensen er sikker på å forbløffe dine venner og familie, og gjøre bakgård stedet å være på en fin sommerdag.

Bruksanvisning


•  Planlegg hvor du ønsker å bygge din hevet hage og fjellvegg grensen. Hvis du har et gjerde rundt hagen din, er det fordelaktig å bruke det som baksiden av din hevet hage, fordi det vil kreve mindre konstruksjon.

•  Kjøp eller finne materialer som du trenger for å bygge i begynnelsen av din hevet hage: massevis av jord og stein. Du trenger store steiner for bunnen av fjellvegg grensen, så sørg for å ha steiner som er store og like i størrelse for å bygge grunnlaget for din fjellvegg grensen.

•  Grav en liten fordypning der fjellvegg vil være. Dette vil bidra til å sikre at ditt fjellvegg har en sterk base. Pile skitt som ble gravd opp bak fjellveggen for å hjelpe steinene stå sterkt.

•  Plasser det første laget av store steiner rundt omkretsen av hvor hagen din vil være. Hvis du bruker et gjerde som back og / eller på siden av hagen din, ikke er på linje at en del med steiner. Du trenger bare å opprette nye barrierer med steiner, ikke forsterke eksisterende barrierer.

Fylle eventuelle hull i din fjellvegg med mindre steiner. Du må gjøre dette så solid som mulig fordi du ikke vil skitt eller ugress å flykte gjennom hullene i din fjellvegg.

•  Plasser skitt på baksiden og forsiden av fjellvegg. Skitt i ryggen kan være høye fordi det vil fylles ut, men skitt foran bør ikke være for høy, fordi dette er bare for veggen sikkerhet.

•  Fortsett å bygge din fjellvegg til den når en passende høyde. Høyden på støttemur fjellvegg vil variere etter preferanse, derimot, kan en fjellvegg være mindre enn en fot og fortsatt ser enkel og nydelig rundt en hevet hage. Hvis du må, til stedet steiner bak din støttemur fjellvegg (der hagen vil være) støtter veggen. Disse indre steiner vil bli dekket i skitt, så bruk mindre attraktive steiner for dette formålet.

•  Spre et lag med skitt så høyt som din fjellveggen i hele området hvor din hevet hage vil bli plassert. Pakk skitt så stramt som du kan. Ikke bruk mindre smuss enn du trenger - vil du ønsker din hevet hage å være i samme høyde som din fjellvegg grensen.

•  Plant noen planter som du ønsker. Det kan være lurt å plante større anlegg (busker, trær, busker) mot baksiden, slik at du har mer fleksibilitet til å plante mindre anlegg nær fronten av hagen din. Sørg for å gi alle planter avstanden de trenger fra hverandre for å vokse skikkelig.

•  Dekk all skitten i din nye hevet hage med mulch. Sørg for at du ikke tilfeldigvis dekker noen av plantene i hagen din. Mulch vil tjene to formål: å forskjønne hagen din og hindre uønskede ugress i å vokse.

•  Spre et tynt lag eller mulch på utsiden av støttemur stein vilje. Dette vil bidra til å hindre uker fra å vokse inn i din hevet hage fra utsiden.

•  Opprettholde hagen din som tiden går. Noen steiner kan falle. Sørg for å plassere dem tilbake der de hører hjemme. Fjern eventuelle ugress som kan vokse. Vanne plantene dine regelmessig for å opprettholde den vakre hagen.

Tips og advarsler


  • Hvis det allerede er trær eller høye planter i området der du ønsker å bygge din hage, la dem bo. Du kan alltid begrave bunnen av tre eller en plante med skitt.