Hovudside

Hvordan bygge en Concrete Paver Wall

by Walther

Betong utleggere er både dekorative og stabil, og gir pålitelig støtte for utendørs prosjekter som for eksempel terrasser og vegger. Bygge en Paver vegg i hagen din eller hagen gir støtte til å holde jorda i et bestemt område av hagen din, eller kan bare levere ekstra sitteplasser rundt din uteplass. Gi riktig støtte for din veggen, og det kan stå i årevis.

Bruksanvisning


•  Pakk en hageslange rundt hagen din til å markere linjen der du vil installere veggen. Eller du kan kjøre i tre staver og koble dem med nylon ledningen for å spore omrisset av veggen. Dette vil gi deg en retningslinje for installasjon.

•  Grav en grøft for å gi støtte til stiftelsen av veggen. Grøften skal være så bredt som de konkrete pavers du har tenkt å bruke, og minst 4 inches dyp. Grøften må være 1 til 2 inches dypere enn en av dine pavers; din første rad av pavers vil sitte ned under jorden linje.

•  Compact jord i din utgravde området med en hånd sabotasje å skape et stabilt, flatt underlag som du kan arbeide. Dekk jorda med 1 til 2 inches av Paver base eller sand og tamp dette også for et flatt underlag. Basen eller sand vil hjelpe til med regnvann drenering fra undersiden av veggen.

•  Sett den første Paver på plass i den ene enden av grøften. Still et nivå på toppen av paver for å sikre at den ligger helt flat; hvis det er nødvendig, trykker den på plass med en gummihammer til det sitter flat.

•  Still neste Paver på plass og sjekke nivået med det første. Fortsett å legge det første kurset av pavers, sjekke hver for riktig planering og bruke klubbe som er nødvendig for å tappe alt på plass.

•  Skjær en av pavers i halvparten. Resultat en linje rundt midten av blokken med en 3 ½ tommers meisel og en £ 3 slegge. Streik baksiden av meisel med slegge og jobbe hele veien rundt paver før du har scoret jevnt rundt overflaten; de to brikkene vil deretter komme hverandre med litt press.

•  ligger en halvdel av blokken på plass i den ene enden av grøften for å starte det andre nivået. Dette vil forskyve skjøtene mellom blokkene, noe som skaper et mer stabilt vegg.

•  Lå hele andre løpet av betong utleggere. Når den er fullført, fylle eventuelle hull i grøften med jord. Derfra bygge oppover, svimlende leddene i hvert nivå ved å trimme mer eller mindre ut av startblokken, inntil din Paver veggen er fullført.

•  Linje et stykke liggende stoff med baksiden bunnpartiet av veggen og rulle det opp til den overlapper det øverste laget av pumper. Kutte stoffet med et verktøy kniv og holder den på plass til toppen av veggen med ekstra utleggere eller noe annet å veie det ned. Fortsett ned veggen før det er dekket på baksiden av veggen.

•  Fyll ut bak muren med grus, som strekker ca 6 inches fra veggen. Dette vil la vannet renne fra bak veggen i stedet for å bygge opp trykket tilbake dit. Når du har fylt i området med grus, vil grus holde landskapet stoffet på plass; fjerne vekten holde den nede og trimme bort noen ekstra med et verktøy kniv.