Hovudside

Hvordan ta Lim off av glassfiber dusj Setter

by Walther

Fjerne sta lim fra en glassfiber dusj innsats krever forsiktig anvendelse av produkter og forsiktig skrubbing for å forhindre skade på overflaten. Lim brukes vanligvis til å installere skyvedusjdører og å montere faste hyller inne i dusjnisje. Fjerne dusjdører eller hyller krever fjerning av sterk tetningsmasse lim også. La oss se på noen metoder for å fjerne lim fra glassfiber dusj innfellinger med typiske løsemidler i hjemmet, samt elementer som kan kjøpes på Biltema.

Bruksanvisning


•  Bruk plast sparkel og bruke milde kraft til større områder og limremse. De fleste dusj innleggs lim er silikonbasert å gi en svært tett for å hindre vanninntrengning. Du kan være i stand til å skyve noe av limet gratis med jevnt trykk til plast sparkel. Ikke bruk et metall sparkel, som du vil mar innsatsen overflate.

•  Spre et lag med vegetabilsk olje til limet. Vegetabilsk olje arbeider for å bryte ned limet for enklere fjerning. Kombinere denne metoden med bruk av sparkel for å fjerne lim fra innsatsen.

•  Fukt en klut med white spirit og plasser løsemiddel på limet. Tillate løsningsmidlet å arbeide på limet. White spirit er vant til tynn og fjerne olje og akrylbaserte malinger.

•  Påfør et tynt lag av aceton til limet. Aceton (neglelakkfjerner) vil bidra til å løse opp limet for enklere fjerning. Aceton brukes først og fremst som et avfettingsmiddel. Test aceton i små mengder for å se etter skader på glassfiber innsatsen. Aceton brukes i industrien til tynn glassfiber harpiks.

•  Påfør kommersielle produkter som Goo Gone, en oljebasert lim remover. Dette produktet har en behagelig sitrus lukt og vil myke opp limet. Du vil fortsatt trenger å bruke albue fett å fjerne lim, men dette produktet bør myke opp det nok å gjøre fjerning enklere.

•  Påfør silikonfjerner til limet for enklere fjerning. En merkevare er 3M General Purpose Adhesive Remover.

•  Squirt WD-40 smøremiddel på de områdene av lim for å myke det tørkede produktet og bidra til å gjøre skrape limet av enklere. Gi oljen tid til å trenge inn i limet før forsøk på fjerning.