Hovudside

Hvordan bygge en Meat Smoker

by Walther

Hvordan bygge en Meat Smoker

En kjøtt røyker imbues biff, kylling, lam eller svinekjøtt det ensconces med smaker båret av ulmende tre utslipp. Forskjellige tresorter gjøre for subtile forskjeller i smak og aroma og mye lore har sprang opp over den perfekte røyk drivstoff. Aficionados vurdere hickory og lønn for å være av fremste fordel samtidig innrømme at mesquite gir en fantastisk smakstilsetning. Siden temperaturer i en kjøtt røyker nå om 210-220 grader C i en lengre periode, er det viktig å bruke en som vil tillate for riktig opptak av oksygen samtidig ikke miste sine egenskaper i lys av høy varme. Som du lære å bygge en kjøtt røyker følge disse trinnene, sørg for å huske at sikkerhet samt smak utvikling er dine primære mål.

Bruksanvisning


Hvordan bygge en Meat Smoker


•  Plasser en stor terra cotta blomsterpotte på metallblomsterpotte holderen. Sørg for at innehaveren er plassert på en sement flate borte fra brennbare materialer og planter, og også godt unna åpne vinduer eller dører.

•  Tre kabelen av den elektriske varmekilden gjennom hullet i bunnen av blomsterpotte og plassere varmekilden inne i potten, slik at det er plassert i den nedre delen.

•  Sett 9-tommers rund kake pan på toppen av elektrisk oppvarmingskilde. Din kjøtt røyker vil bli drevet for en lengre periode, og dette er ikke en god anledning til å bruke ditt beste bake ware. Sats på en gammel kakeform eller kjøpe et engangs heavy duty aluminium pan fra din lokale matbutikk.

•  Bløt tre biter som angitt av produsenten og plassere det ferdige produktet i kaken pan. Dette er kilden til røyken kjøttet røyker du bygger.

•  Plasser grillristen inne i blomsterpotte, så det er plassert en god fire eller fem inches over kaken pan. Hvis du ikke har en rund grillristen eller ikke kan finne en liten nok til å passe inn i potten, bare plassere den over toppen av blomsterpotte.

•  Ta tak i andre terra cotta blomsterpotte og plassere den opp ned (hullet vendt oppover) over den første. Hvis grillristen sitter tett inne i den første blomsterpotte, bør du ha en god forsegling mellom de to potter. På den annen side, hvis du brukte en grill rack som strekker seg forbi omkretsen av blomsterpotte, bare bruke aluminiumsfolie for å forsegle den resulterende gap mellom de to blomsterpotter. Et annet alternativ er bruk av en kjøtt krok for å henge en tykkere kutt av kjøtt og suspendere den over tre biter. Du kan feste denne kroken til hullet i den øvre potten med wire.

•  Plasser mat termometer gjennom hullet på upended blomsterpotte og sikre det enten med wire eller aluminiumsfolie. Å ha tilgang til avlesningen er viktig, og du må sørge for at du ikke sperrer utsikten til skjermen med folie.

•  Plugg inn og slå på elektrisk varmekilde, og la de tre biter varme opp til røyk genereres og temperaturen inne i blomsterpotter måler en god 210-220 grader F.

•  Legg kjøttet på runde grillristen og røyke det etter oppskriften du bruker, ønsket smokiness, vekt, og selvfølgelig tykkelse også. Denne prosessen kan ta mellom åtte og 14 timer.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke er sikker på at elektrisk varmekilde faktisk kan nå 210-220 grader, sett i kjøtt røyker du bygget før faktisk bruker det og se på hvilken temperatur det topper. Justere steketiden derfra.
  • Ikke åpne opp kjøtt røyker ofte som dette vil la den dyre røyk flykte i stedet for å trenge din kjøtt.