Hovudside

Hvordan bruke Primer Med Yellow CPVC Lim

by Walther

Hvordan bruke Primer Med Yellow CPVC Lim

CPVC (Klorerte polyvinylklorid) er en klorert form av PVC som er akseptert ved å bygge kode på de fleste områder for installasjon av vannforsyning linjer. Med CPVC seksjoner sammenføyning til hverandre med CPVC-koblinger, de fleste regioner krever at PVC-primer (fiolett farge) påføres på rørendene og innsiden av koplingen før påføringen av den gule CPVC sement; denne fargen sement må brukes på CPVC, i motsetning til standard PVC-sement. Selv en enkel installasjonsprosedyren, må det utføres korrekt for å sikre en vanntett felles.

Bruksanvisning


•  Marker to lengder av CPVC rør på stedet der de får selskap av hverandre. Plasser ett rør mellom kjevene til en tube cutter, hviler den skarpe kniven mot rørenes mark. Plasser bladene på 90 grader til røret. Lukk kutter sin håndtak å kutte rent gjennom røret. Skjær det andre rør ved merket ved å følge samme fremgangsmåte. Skrap bort eventuelle grader fra kutt rørendene, ved hjelp av et verktøy kniv eller fint sandpapir.

•  Skru av lokket på en boks med PVC primer og børste primer rundt en utenfor enden av begge rørene til en bredde på lag 3/4-tommers; primer og sement bokser har begge en liten børste er festet til innsiden av sine øyelokk. Børste PVC primer rundt de innvendige veggene i en CPVC kobling. Pass på at koplingen er den samme diameter som CPVC røret.

•  Børste orange CPVC sement rundt det grunnede rørendene, samt primet innsiden av CPVC kopling. Raskt å presse koplingen på en sementert rørenden, og den andre sementert rørenden inn i koblingen gjenværende innløpet. Hold begge rør til koblingen i 10 sekunder mens sement begynner å kurere.

Tips og advarsler


  • Unnlatelse av å holde rørene på koblingen kan resultere i rørene delvis slipping fra koplingen før sementen fullt sett.