Hovudside

DIY: Legge Propan til en Charcoal Smoker

by Walther

DIY: Legge Propan til en Charcoal Smoker

Trekull røykere formidle en ekte forkullet røyksmak i kjøttet og er stor for hot-røykere grill kjøtt og lignende. Men hvis du vil ha flere presisjons røkt kjøtt, eller kjøtt røkt ved lavere temperaturer for lengre tidsspenn, da kull er vanskelig å kontrollere. Legge til en propanbrenner til trekull røyker er løsningen på dette problemet. Man kan regulere temperaturen av en propanbrenner, og det vil brenne jevnt i lange perioder av gangen. Legge propan til et kull røyker wonâ € ™ t hindrer ikke bruk av kull i røyker.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt kull kurv fra bunnen av din røyker. Hvis du har en ett-kammer røyker, så trekull kurven vil være på bunnen under røyking racks. Hvis man har en off-set to-kammer røyker, vil kull kurven være på bunnen av brennkammeret kammeret, som vanligvis er festet til siden av røkekammer hvor røyking stativer er plassert.

•  Bor et hull gjennom bunnen av de røyker eller brennkammer kammer, avhengig av hvilken type røyker du har. Hullet bør være stort nok til å komfortabelt montere forlengelsesrøret som fikser til propantanken. Røret skal passe uten sidene av hullet knekk eller på annen måte svekke den.

•  Plasser en propanbrenner elementet på bunnen av røkekammeret eller brennkammeret og koble forlengelsesrøret til brenneren.

•  Tre røret gjennom hullet i bunnen av røyker og koble den andre enden til propantanken. Du kan nå bruke røyker med propan i stedet for kull.

Tips og advarsler


  • Plassere enten en røyker boks eller en gammel stekepanne på toppen av propanbrenner for å legge til flis til de røyker.
  • En liten, flat brenner, som de som brukes for camping, er ideelt som det wonâ € ™ t ta opp mye plass i røyker.
  • Plasser en baffel over brenneren og Smokebox å forhindre stikkflammer fra dryppende fett, og for å fordele varmen og røyk jevnt utover røyker. En ledeplate er vanligvis en perforert metallplate, og kan fremstilles enkelt ved å sitte en gammel dørslag opp ned over brenneren.