Hovudside

Hvordan Design en DIY Landscape Plan

by Walther

Hvordan Design en DIY Landscape Plan

Ønsker du å designe din egen gjør-det-selv hage? Selv om det ser enkelt å plante en hage, er det noen måter å gjøre jobben mer effektiv og mer sannsynlig å lykkes. Her er noen tips for å hjelpe deg med å utforme en DIY landskapet.

Bruksanvisning


•  Start alltid på papir. Hvis du ønsker å unngå kostbare endringer etter installering av landskapet, er den mest logiske tingen å gjøre skisse den ut på papir først. Du vil se hvordan ting flyter sammen, hva som ser best og hva som ikke vil fungere. Deretter kan du endre ting med slag av blyanten. Ting kan varieres når du bygger din DIY landskapet - en plan bør være fleksibel - men med en langvarig guide, kan du unngå de virkelig dyre og arbeidskrevende feil. Du kan trekke ut dine egne planer eller har en profesjonell gjøre det for deg. Eller du kan gjøre for din egen og bare ha dem sjekket over av en hage designer eller coach.

•  Lag en liste over hva du vil ha i hagen din, og hvordan du vil bruke den. Denne måten vil du ikke glemme noe. Inkluderer blomsterbed, skjæring eller grønnsakshager, skygge trær, terrasser, idrettsbaner, stier eller gangveier, svømmehaller, skur, vann funksjoner, vegger, gjerder, arbors og mer. Ikke bekymre deg om de bestemmer seg for enkelte anlegg ennå.

•  Skisser ut alle de områdene du ønsker og koble dem sammen med plener, stier, gangveier og andre ruter for tilgang. Husk at alle områder må være lett tilgjengelig, eller vil du ikke ønsker å bruke dem. Gjør de tilgan attraktiv, som kunstnerisk buede baner, for å lage din design mer pittoresk.

•  Plan på hardscape har først. Hardscapes er permanente funksjoner og inkluderer bygninger, terrasser, søyleganger og selv fast innredning som bruer og dammer. Også ikke glem å trekke inn drenering, nytteområder, strømforsyninger, vanning og annen kritisk system som trenger grunnlaget for designen.

•  Deretter følger opp med trær og de ​​største plantet områder som plener og blomst planter områder. Bare grov dem ut. Husk vinkelen på solen for både skygger og skygge. Fortsett på ned til de minste elementene som hage dekor. Du kan til og med speck ut hvilke planter gå der, eller du kan gjøre det på en egen plan avhengig av hvor detaljert design layout blir.

•  Det er mange ideer du kan finne i bøker, blader og på internett for å bygge din egen hage. Men du er tryggest å designe det ut på papir først. For mer informasjon om hage design og hvordan å designe en DYI landskap plan, kan du sjekke ut linkene under Resources oppført nedenfor.