Hovudside

Slik fjerner hardt vann flekker Naturligvis

by Walther

Slik fjerner hardt vann flekker Naturligvis

Hvis du har hardt vann, er sjansen du har flekker på keramiske eller glassflater i hjemmet ditt, spesielt på kjøkkenet og på badet. Disse stygge flekker er forårsaket av kalkavleiringer. De kan fjernes med kommersielle rengjøringsmidler, men kjemikalier i disse rengjøringsmidler kan være dårlig for miljøet, så vel som inneholder ingredienser som kan være skadelig for dyr eller barn. I stedet bruker de tipsene nedenfor for å fjerne hardt vann flekker naturlig.

Bruksanvisning


Slik fjerner hardt vann flekker Naturligvis


•  Opprett en naturlig renere. Bruk en blanding av halvparten hvit eddik og halvparten vann for å skape en miljøvennlig hardt vann flekkfjerner. Gjør bare så mye du trenger, fordi det vil være sterkt luktende.

•  Sug en fille i blandingen, og deretter plassere den på flekken. La blandingen suge inn i flekken i noen minutter, og skyll ren. Gjenta om nødvendig.

•  Sug små strimler av stoff eller bomull baller å plassere på vanskelige å nå områder som for eksempel bak en kran. Bruk en sprayflaske fylt med blandingen å rense hardt vann flekker av et glass dusj dør. Bruk en pensel til å hjelpe skrubbe flekker av glasset.

•  For tøffe flekker på dusjhoder, fjerne dusjhodet helt og la den suge i rett eddik for en dag. Skyll grundig når du er ferdig og buff til en skinne.

Tips og advarsler


  • Rengjøring vann flekker så snart de er "oppdaget" vil gjøre dem mye lettere å remove.Scrub med natron for spesielt sta stains.Try bruker en helt naturlig renere slik som de laget av syvende generasjon (se lenke nedenfor).