Hovudside

Hvordan bli kvitt Blossom-End Rot Naturligvis

by Walther

Hvordan bli kvitt Blossom-End Rot Naturligvis

Blossom-end råte, en tilstand som påvirker tomater, squash, paprika og vannmeloner, er forårsaket av kalsiummangel og kan identifiseres ved sirkulære, brune læraktige flekker på bunnen av frukt. Lav jord pH og uriktig vanning er to vanlige årsaker til en plante er kalsium mangelfull. Det har en tendens til å være det største problemet for de første fruktene av sesongen, men kan forekomme gjennom hele vekstsesongen. Når en tomat eller annen grønnsak har blomstre-end råte, kan du ikke bli kvitt det. Heldigvis kan du hindre at tilstanden oppstår på ikke-forurenset frukt.

Bruksanvisning


•  Plukk av berørte frukt hvis et stort antall viser tegn til blomst-end råte.

•  Påfør 1-1 1/2 inches av vann til dine tomater hver uke. Unngå ekstreme svingninger i fuktighet nivåer ved å sørge for at jorda ikke tørker helt ut.

•  Legg et lag mulch rundt plantene for å bevare fuktighet når jord temperaturen stiger. Mulches inkluderer bark, flis, gress utklipp, blader, høy og sagflis.

•  Påfør en naturlig kalsium spray som Rot Stopp eller Blossom-End Rot Spray til plantene dine en gang i uken. Påfør spray tidlig på morgenen eller kvelden for å hindre løvverk brenne.