Hovudside

Den beste måten å bli kvitt skogmus i et hus

by Walther

En pest problem skaper en plage for huseiere. Country boliger, samt urbane leiligheter, står i fare for å bli overkjørt av mus hvis ikke skikkelig vedlikeholdt. Den klassiske stykke ost i en musefelle har jobbet for aldre, men noen mennesker er ikke så glad i knipser et dyrs tilbake i halvparten. Det finnes mange andre alternativer for å bli kvitt den pelskledde skadedyr; du må bare finne en som passer dine behov best.

Gips med sjokolade


Få litt tørr Gips av Paris og bland det med noen tørre sjokoladepulver. Sett blandingen hvor mus vil spise det. Når musene spiser miksen, de vanligvis går søke etter vann før han døde, noe som betyr at du har en bedre sjanse til å finne døde mus utenfor huset enn inne i huset ditt.

Instant Poteter


Kjøp noen øyeblikkelig potetmos og legg et par teskjeer i et område der du ser mus. Når musa spiser stoffet, vil potetene ekspandere før den kan fordøye dem, drepe musen. Det er sannsynlig at musen vil dø i huset ditt, og dette kan vanligvis genererer en ekkel lukt. Du kommer til å ønske å fjerne alle døde mus så snart som mulig.

Soda Pop


Mus er glad i brus også. Plasser et par teskjeer i et område der du ser mus og vente for dem å drikke det. Carbonation vil drepe musen når den får i seg drikke, sannsynligvis forlate en død mus eller annet sted i huset. Noen hunder spiser mus, så hvis du har kjæledyr, ønsker du å bli kvitt noen døde mus som kan være i huset.

Få en Cat


Katter er gode jegere, spesielt når det kommer til mus. Få en katt som elsker mus, og du kan aldri se en mus i huset igjen.

Forsegle Up Holes


Den beste måten å bli kvitt mus er ved å stoppe dem fra å komme inn i huset ditt i første omgang. Få en caulk sealer og forsegle eventuelle hull som musene kan bruke. Ombord opp et stykke av veggen hvis nødvendig og ting biter av stålull inn i mindre sprekker og hulrom.