Hovudside

Min svømmebasseng Pump Blows Air Bubbles

by Walther

Et svømmebasseng må være koblet sammen med et filter for å holde vannet renses. Filtre sirkulere vannet gjennom hele bassenget. Derfor, når det kommer inn luft svømmebassenget system, vil filteret blåse ut bobler. Luftbobler kommer fra avkastningen jet kan signalisere et par forskjellige problemer.

Water Level


En av de vanligste problemer som forårsaker luftbobler skal vises fra filteret returstråle er vannivået. Filtre er konstruert for å operere med vann og gjøre det uten nok eller ikke vann i det hele tatt kan permanent skade en basseng pumpe motor. Når det ikke er nok vann blir tilført filteret, bobler er en vanlig. Kontroller vannivået og sørge for at det er alltid et sted mellom halvveis og to tredeler poenget med skimmer vertikale høyde.

Pump Basket


Hver pool filtersystem har to kurver, en for skimmeren i nærheten av bassenget, og en annen på undersiden av filteret, kalt pumpekurven. Det er der skitt og rusk fra støvsuging bor. Dette må være lufttett for å ha filter arbeide riktig. Kurvdeksel har en gummipakning som kalles en o-ring som danner lufttett forsegling. Hvis det virker strukket ut og slitt, må pakningen som skal fjernes og erstattes med en ny.

Skimmer og Slanger


Air er å få inn i filteret eller annet sted. Sjekk skimmer klaff. Det er en del av skum som er satt inn på innsiden av klaffen som gir balanse til skimmeren. Dette gjør det mulig å blafre opp og ned med en strøm av vannet. Hvis dette er utslitt, kan klaffen seg fast i oppreist stilling oftere, hvilket resulterer i en blokkering av vann til filteret. Undersøke bassenget slanger samt for sprekker. Dette kan ikke bare slipper luft inn i filtersystemet, men føre til et betydelig tap av vann i tillegg.

Skjøter og Fittings


Sjekk alle de gjengede ledd av filteret for sprekker og lekkasjer. Disse armaturene kan inkludere avkastningen jet selv, beslaget bli med i bassenget filteret og basseng pumpe samt armatur som tiltrer filter med motoren. Hvis det er en lekkasje, betyr at luft som kommer inn fra, og kan være en årsak til luftboblene. Kontroller filterhuset i seg selv også. De fleste filtre er laget av plastmaterialer som kan knekke på anledningen.