Hovudside

Hvordan holde Ice Fra vindusrammer i aluminium

by Walther

Hvordan holde Ice Fra vindusrammer i aluminium

Vindusrammer i aluminium er lette, holdbare og rimeligere enn vinyl eller tre rammer; derfor de er et vanlig valg av byggemateriale for mange gjør-det-selv utbyggere. Men disse typer vindusrammer er lite energieffektiv, da de kan forårsake kondens og is buildup som til slutt fører til vekst av svart mold rundt vinduskarmen. For å holde dette skjer er det viktig både å tette vinduene tett og redusere mengden av fuktighet i hjemmet.

Bruksanvisning


•  Påfør selvklebende vinyl vær-stripping mellom rammen og rammen av vinduet ved å trekke av beskyttelsesfilmen fra den klebrige kanten av vær-stripping og trykke den på plass.

•  Installer en avfukter i kjelleren eller gjennomgå plass. Still luftavfukteren på et bord eller en hylle. Dekk bordet eller hyllen i nærheten av en vask eller sluk, og driver en liten slange fra dryppformen av avfukter til vasken eller avløp.

•  Installer vindu isolerende film til det indre av vinduet ved å feste dobbeltsidig tape rundt rammen og trykke den på plass. Fjern baksiden på båndet klebemiddel og løst plassere plast over båndet, rundt toppen av vindusrammen. Dra forsiktig i plast før det blir stramt, og trykk den på dobbeltsidig tape på begge sidene og bunnen av vinduskarmen. Bruk en boks cutter å nøye kutte av overflødig plast.

Tips og advarsler


  • Bruk en ventilator vifte på badet, og en ventilert ovn utvalg hette, for å bidra til å redusere mengden av fuktighet i luften.
  • Vurder å bytte vinduer med dobbeltisolert glass, noe som er mindre sannsynlig å tiltrekke seg kondens siden den indre ruten er varmere enn den ytre ruten.
  • For å stramme plast isolerende film enda mer ved å bruke en hårtørker for å blåse varm luft over overflaten av plasten til den begynner å krympe. Vær forsiktig så du ikke å smelte plast.