Hovudside

Slik reparerer en Skyvedør Lock

by Walther

Slik reparerer en Skyvedør Lock

Hvis din skyvedør har en ødelagt lås, kan du være i stand til å fikse det uten å kjøpe en helt ny dør. Låsen kan rett og slett være fast eller ute av stilling med streiken plate. Hvis du fortsatt ikke kan få dørlåsen for å jobbe, kan du kjøpe en billig erstatning lås og bytte ut den defekte låsen på bare noen få minutter.

Bruksanvisning


•  Undersøk døren låsen og streiken plate for å sørge for at de er stilt opp. Hvis de ikke er det, flytter streiken plate opp eller ned langs døren jamb så det møter opp med låsen.

•  Påfør en husholdning smøremiddel som WD-40 hvis døren låsen setter seg fast når du låse og låse opp døren.

•  Fjern skruene som kobler låsen til skyvedør. Du kan la streiken plate på døren jamb hvis du skal bytte låsen med nøyaktig samme modell. Hvis du skal installere en annen type lås, fjerne skruene og streiken plate. De to delene kan ikke stille opp skikkelig hvis du ikke bruker den samme type lås som en erstatning.

•  Fest ny dør låsen til døren med festeskruer som er inkludert i sin installasjon hardware pakke. Hvis du bruker den eksisterende streiken plate, hopper du til trinn 6.

•  Skyv døren lukket og bruke en blyant for å markere stedet der dørlåsen møter jamb. Åpne døren og bruke en elektrisk drill for å lage hull i døren jamb for streiken plate etter dine tegninger. Fest streiken plate og skru festeskruene.

•  Lukk og lås døren for å teste tilpasning av reservedeler. Trekk forsiktig på døren mens den er låst for å sikre at låsen ikke sklir gratis.