Hovudside

Utstyr for å bygge store Dugout Dammer

by Walther

Utstyr for å bygge store Dugout Dammer

Utstyr for å bygge store utgravde dammer er enkel og lett å leie. Det er fire primære stykker av industrielt utstyr som brukes. Bulldoseren, dumper, traktorgraver og komprimator anses arbeidshestene i noen utgravning prosjekt og det samme gjelder for en stor trenerbenken dam eller innsjø. Før du begynner prosjektet ditt, må du huske å sjekke lokale zoning lover.

Bulldozer


Bulldoseren er en industriell del av utstyret med et skjold eller plate festet til fronten. Dette brukes for store utgraving og clearing prosjekter. Hvis en trenerbenken dam området har et stort antall trær, er en bulldoser nøkkelen del av utstyret som trengs for å rydde. Dette paret opp med en traktorgraver og dumperen kan fjerne et stort område av trær og rusk i en svært kort tid. Bulldosere er dyre å eie, men kan leies fra de fleste industrielle leverandører. Klasser på bruk av en bulldoser er også levert av de som leier industriutstyr.

Dump Truck


Dumpere er nødvendig for fjerning av trær og annet rusk. En transportvogn kan også benyttes for fjerning av overskudd av jord og levering av andre sedimenter så som leire bør dammen krever et lag av mindre gjennomtrengelige smuss. Dumpere og operatører kan leies fra industrielle leverandører. Lisensiering for en dumper er også tilgjengelig, men anbefales ikke hvis dette er det eneste prosjektet som krever sitt bruk.

Traktorgraver


En traktor har et stort scoop brukes til utgraving, rydding og graving. Paret med bulldoser, vil denne del av utstyret være nyttig i tidlig utgravning. Den traktor scoop vil bli mest brukt i bryte bakken og øker depresjonen din trenerbenken dammen. Når du oppretter bakken depresjon, kan store steiner bli støtt. Bruk scoop av din traktor for å fjerne disse og legger dem på baksiden av din dumper for fjerning.

Komprimator


En industriell komprimatoren anvendes for å komprimere jorden og fjerning av luftlommer. Noen utgravde dam sider består av en stor mengde sand som ikke bidrar til å holde vann. Sandy trenerbenken dammer tørke ut raskt og la vannet siver inn i nabo jorden. Disse områdene krever en anvendelse av leire. Når leiren er levert og bulldoseren er brukt for jevn fordeling av dette, blir en kompaktor som er nødvendig for å pakke ned i jorden og å skape en foring som effektivt holder vann. Disse komprimatorer er lett å leie, og kan fås på de fleste industrielt utstyr utleie steder ..

Trening


Det er ikke trygt å operere industrielt utstyr uten trening. Opplæring som er nødvendig for å drive industrielt utstyr som bulldosere, gravemaskiner, dumpere, og komprimatorer er tilgjengelig fra de fleste utleie steder. Hvis din lokale industriell leie stedet tilbyr ikke opplæring, spør dem etter den nærmeste posisjonen som gjør. Hvis du ikke er komfortabel, eller ditt prosjekt tidslinje ikke tildele ikke for dette, kan du kontrakt disse tjenestene ut gjennom nesten enhver konstruksjon eller landskaps selskapet.