Hovudside

Betyr Cold Weather påvirke Garage-døråpnere?

by Walther

Betyr Cold Weather påvirke Garage-døråpnere?

En fast garasjeporten i løpet av vinteren forlater du stående i is og snø. Ettersom temperaturen synke, plager det kalde været elektronikk, inkludert din hendig døråpner. Snø, is og lavere temperaturer alt arbeide sammen på å holde garasjen fra åpning og lukking som det gjorde i høst. Få tilgang til din bil når du trenger det ved å lære mer om hvordan kulde påvirker din elektronisk døråpner.

Expert Insight


Ifølge The Money Pit, kan problemet med garasjeporten oppstå på grunn av selve døren. Test teori ved å åpne garasjeporten uten hjelp av kontrolleren. Hvis døren stikker eller du må øve ekstra press når du åpner den, så problemet er relatert til døren. The Money Pit foreslår å bruke noen dråper glidemiddel på hengslene på døren. Den harde vinteren været kan fryse eller tørke den eksisterende smøring i døren, som holder den fra å heve og senke.

Betraktninger


Du kan også oppleve problemer med døren på grunn av snø og is bygge opp på hengslene. Isen og snøen legger seg på toppen av garasjen og noen varme smelter snøen, sender den ned døren. Når temperaturen synker igjen, fryses smeltet snø til is, som holder døren åpnes på riktig måte. Når du trykker på kontrolleren, starter døren åpnes eller lukkes, men stopper på grunn av isen. Mekanismen mener døren er fast og stopper åpning.

Craftsman Åpnere


Ifølge Consumer Search, flere kunder klager om Craftsman garasjeportåpnere enn noen annen type åpnere. Nettstedet viser til klager registrert på That Hjem Site, en nettside med et forum dedikert til hjem-forbedring entusiaster. Consumer Search påpeker at antall klager kan stamme fra det faktum at Craftsman er en av de mer populære merkene med flere elementer produsert og solgt enn andre selskaper.

Forebygging


I vintermånedene, holde is og snø av garasjen. Feie snø fra taket med en gammel kost og tørk av garasjeporten. Når du ser is på garasjeporten eller på taket, fjerne den isen med en meisel og en hammer. Banke forsiktig på isen til den faller utenfor garasjen. Det er også nyttig å holde garasjen oppvarmet med varmeputer langs gulvet eller kjører et varmeapparat når du er utenfor, som holder is og snø fester seg.