Hovudside

Hvordan å designe en Fence for en Flower Garden

by Walther

Hvordan å designe en Fence for en Flower Garden

Planting og tending en blomsterhage er et arbeid av kjærlighet og lidenskap. Timer er brukt til å få jord høyre, blomsten valg riktig, vanning og gjødsling, slik at blomstene trives. Installere et gjerde gjør ikke bare fornuftig, men også sparer cent. Det kan bli kostbart hvis ikke umulig å erstatte en seng av prisbelønte roser eller stauder du har hatt en lang tid. Designe et gjerde vil beskytte de dyrebare kronblader og blomster som har vokst til å bli din stolthet og glede. Gjerdet vil også bidra til å beskytte din investering i penger, tid og få hendene skitne å lage din blomsterhage.

Bruksanvisning


•  Design gjerdet slik at forbipasserende kan se dine blomster fra fortauet og gaten og samtidig opprettholde en følelse av privatliv for ditt hjem samtidig. Bruke metall eller smijern for denne looken. Plass innleggene ikke mindre enn 4 inches fra hverandre for å hindre inntrengere fra å komme inn på din eiendom. Bruk smijern innlegg med spisse topper for et annet element av sikkerhet.

•  Bruk en kort gjerde design for et blomsterbed som grenser omkretsen av huset ditt. Tenk ferdige hvit stakittgjerde eller gitter. Tillat for høyden av innsatsen når man trykker dem ned i bakken for å bestemme høyden på planter eller blomster følgende som vil fungere best med den endelige høyden av gjerdet.

•  Gjør gjerdet høyde på minst 3 meter for å beskytte dine blomster fra å bli pirket av kjæledyr og for å beskytte husdyr og små barn fra å spise blomster, blader eller planter som kan være skadelig eller giftig. Bruke mulch rundt grensen for gjerdet for å skape et ryddig utseende og for å opprettholde fuktighet for blomsterhagen.

•  Tenk usynlig gjerde som materiale for å holde hundene fra å ødelegge blomster i en bakgård hage og andre områder anlagt med blomster. Følg produsentens instruksjoner for å installere den usynlige gjerdet og passer hunden din med kragen enheten. Lag en seng av mulch, 2 til 4 meter i høyde, til grensen blomsterhagen og definere den usynlige gjerdet.

•  Bruk jernbane bånd eller tre for å utforme en kombinasjon gjerde og behandling grensen for en hevet blomsterbed. Designe høyden på gjerdet slik at den ikke dominerer utseendet på bedet. Hold antall stablet jernbane bånd til ikke mer enn fire for å oppnå en balansert utseende.

•  Design en murstein eller steingjerde for en naturlig, rustikk utseende. Lag en layout på papir med bredde og høyde for gjerdet for å finne ut hvor mange murstein og stein du trenger, for eksempel åtte inches per murstein. Tillate ca 1/2 tommers for mørtel i mellom hver murstein. Eksperimenter med en liten mengde steiner for å finne ut hvor mange steiner du trenger for hver fot av gjerdet før du gjør ditt endelige kjøpet.

•  Lag en kreativ gjerde for bedet ved hjelp potter og kasser. Designe gjerdet slik at det ikke vil blokkere kortere blomster fra visningen. Velg samme skygge blomster som hvite petunia eller alyssum for en kontinuerlig strøm av farge og lage en design statement. Bruk en kombinasjon av ulike potter, som leire eller emalje, eller stokk med en stil for å gi gjerdet kontinuitet i design.

Tips og advarsler


  • Vurdere en design som inkorporerer tykke busker som kristtorn plantet på gaten eller fortauet side av en smijern gjerde for å skape en følelse av privatliv.
  • Faktor høyde blomster vil komme ved forfall når du utformer gjerdet og bestemme høyde for gjerdet.
  • Sjekk med din huseiere forening (hvis du har en) om eventuelle restriktive covenants som kan være på plass i form av å installere et gjerde.