Hovudside

Hvordan Kill Thistle Weed

by Walther

Hvordan Kill Thistle Weed

Utallige typer Thistle ugress er urfolk og importert i Amerika. Mange tistler vil ikke skade din bakken og gå relativt ubemerket. De fleste av de importerte tistler vil raskt innhente et område, men. Forebygging er nøkkelen til suksess, men hvis tistler har tatt over et område, må du fjerne dem før du kan hindre dem senere.

Bruksanvisning


En klippe tistlene med en gressklipper så nær bakken som mulig og så tidlig i vekstsesongen som mulig for å hindre seeding. Fordi plantene vil ha litt forskjellige voksende sykluser, må du gjenta denne prosessen flere ganger gjennom hele vekstsesongen.

•  Trekk tistel ut av bakken ved sitt rotsystem dersom tistel er sentralisert i en blomsterhage eller mulched område som ikke tillater for klippingen.

•  Till området med en jordfreser hvis mulig. Tilling vil tygge opp rotsystemet og hindre plantene fra å vokse igjen. Etter fullført, trekker så mye av tistel ut av fersk dyrket jord som mulig.

•  Spray tistel med en ugressmiddel lett i vekstsesongen. Hver type ugressmiddel har sine egne blandingsforhold og doseringsanbefalinger. Følg emballasjen på ugressmiddel for programinstruksjoner.

•  Plant gressfrø i området for å kvele ut tistel. Thistle vokser i områder der gresset er tynn. Jevning gresset vil kvele ut tistel ved hjelp av de næringsstoffene som trengs for tistel å vokse.

Tips og advarsler


  • Det er viktig å ansette to eller flere metoder for å kontrollere tistel ugress som å legge et ugressmiddel, pløying og deretter plante nye gressfrø, ifølge Nord Dakota State University nettsted. Dette vil forbedre sjansene dine for å utrydde ugress.