Hovudside

Hvordan velge Hot Tub Covers

by Walther

Hvordan velge Hot Tub Covers

Badestamper kan tilby en avslappende måte å slappe av på slutten av dagen. Vedlikehold er viktig å fortsette å nyte en badestamp på daglig eller ukentlig basis. En enkel måte å opprettholde en badestamp er å holde det dekket og beskyttet mot elementene. Mest nyinnkjøpte badestamper kommer med omslag inkludert som en pakke. Ved skade eller tap oppstår, kan utskifting av badestamp dekselet være nødvendig.

Bruksanvisning


•  Bestem dekkstørrelse badestamp behov. Måling toppen av karet kan ikke alltid gi deg riktig informasjon om hvilken størrelse du trenger. Noen dekker bare dekke toppen av badestamp, mens andre deksler drapere over sidene. Hvis du er usikker på hvilken dekktype du trenger, forskning informasjon om den aktuelle badestampen du eier for å finne ut hva dekker det krever.

•  Avgjør om en myk eller hard cover er best for din badestamp. Noen stiler av badestamper kan bruke enten harde eller myke deksler effektivt, mens andre typer trenger en type eller den andre for å gi tilstrekkelig beskyttelse mot elementene.

•  Velg en badestamp dekke med en overlegen R-verdi. R-verdien refererer seg til mengden av isolasjonsverdi boblebadet dekkmateriale har. En godt isolert deksel beskytter badestamp interiør fra varme og sollys.

•  Se etter en badestamp dekke som bærer en garanti. Dekselet fungerer som en beskyttelse for din badestamp; vil du ønsker å sørge for at kan bli erstattet hvis det ikke fungerer tilfredsstillende. Sjekk med selgeren for en lett-vedlikehold deksel slik at du kjøper et deksel som er lett å rengjøre og vedlikeholde.

•  Tenk på sikkerhet, spesielt om du har barn eller om det er barn som bor i nærhet til hjemmet ditt. Badestamp dekke bør være tung nok til at et lite barn ikke kunne løfte dekselet og inn karet. Du vil også ønsker et deksel som ikke vil kollapse hvis et barn eller små dyr kryper på toppen av karet.