Hovudside

Hvor lang tid tar en Plant Grow Bruke Fluorescent Light?

by Walther

Hvor lang tid tar en Plant Grow Bruke Fluorescent Light?

Planter er spesialiserte organismer som kan høste lys og deretter, gjennom fotosyntesen, slår det til brukbar energi for seg selv. Det spiller egentlig ingen rolle for mye til en plante om lyset det høster kommer fra sollys eller kunstig lys. En kunstig lyskilde som særlig fordeler en plante vekstaktiviteter er fluorescerende lys. Planter dyrket under fluorescerende lys vil vokse kontinuerlig, selv om de ikke vil blomst eller reprodusere.

Vekst Varighet


Planter vil fortsette å vokse godt under de fleste typer lysstoffrør fordi den inneholder en lysfarge som er høyt verdsatt av planter: blått lys. Heldigvis, lysstoffrør, som også kalles kjølig hvitt lys, fungerer svært godt for plantedyrking på grunn av sin brukervennlighet og tilgjengelighet. Dessuten hjelper blått lys plantene i deres vegetative vekst aktiviteter. I planter, er vegetativ vekst utstilt ved leafiness, mange grener og hardføre stengler.

Lys Begrensninger


Selv om en plante kan vokse på ubestemt tid under den blå lyset slippes ut av fluorescerende lys, det er et problem med slike lys og plantevekst. Dessverre, vanlig lysrør inneholder lite eller ingen røde lys med mindre de er høy i fosfor innhold. Rødt lys er nødvendig av planter for å se til sin blomstring og reproduktive vekstaktiviteter. Også, mens plantene vokser godt under fluorescerende lys, med friske blader og slikt, de også kan være litt tettvokst på grunn av at mangel på rødt lys.

Optimalisere Vekst


Den beste lys for planter er, selvfølgelig, sollys, fordi det er lett plantene har utviklet seg til å vokse under. Men innendørs planter trenger å gjøre bruk av lyskilden de er gitt, og det beste lyset for dem inneholder nok blått og rødt lys for å hjelpe dem å vokse fullt. Det er spesielt utformet fluorescerende plante "vokse lysene" tilgjengelig som kan hjelpe plantene vokse mer fullstendig. Dessuten vil gi innendørs anlegg med 16 til 18 timer med lys daglige sikre optimal vekst.

Ved hjelp av lys


Hvis du kommer til å starte plantene ut eller fortsette å vokse dem under standard fluorescerende lys, må du gi dem en bit av rødt lys på anledningen. Rødt lys finnes i overflod i gløde lyspærer. Det finnes også spesielle gløde plante vokse lysene som inneholder rødt lys. Men hvis den fluorescerende lyspære eller tube har høy innhold av fosfor det vil avgi et lite rødt lys, som er alle planter virkelig trenger.