Hovudside

Årsaker til Rain Gutter Korrosjon

by Walther

Årsaker til Rain Gutter Korrosjon

Takrenner kjøre langs kanten av taket for å fange opp vannet som kommer av helvetesild. Vann lov til fritt kjøre av taket og ned på bakken skape en vannlinjen langs fronten av huset. Rennende vann fører også skitt å sprute opp på ytterkledning. Takrenner er laget av metall, slik at fuktighet fører til at gutters å ruste, men andre faktorer også forårsake korrosjon på takrenner.

Bladene


Bladene faller på taket og renne ned i takrenner under en storm. Nedbrytning av bladene over tid fører fuktighet til å stå i rennene. Jo lenger fuktighet forblir i trauet, er muligheten for korrosjon bygge opp på rennene økt. Rengjøring ut bladene fra rennene periodisk hindrer eller forlenger opphoping av korrosjon i avløpssystemet.

Dirt


Støv og skitt samle seg inne i takrenner forårsaker rust om lov til å forbli i rennene. Gress og ugress kan begynne å vokse i takrenner system der store mengder skitt samler seg. Akkumulering og vekst tillater fuktighet å holde seg på ett sted langs takrennen linje med korrosjon. Igjen vil rense takrenner eliminere denne korrosjon problem.

Faste punkter


De takrenner feste til frontplaten av huset med lange pigger eller spiker. Disse faste punkter er mer utsatt for rust og korrosjon. Kjøring naglene gjennom sidene av rennene gjør noen skade på det beskyttende belegg på rennene system. Disse åpne kutt eller hull samle fuktighet lett forårsaker korrosjon på takrenner. Hus kan inspisere disse faste punkter og hvis rust eller korrosjon er synlig rent med en stålbørste for å eliminere problemet.

Tresko


Utenlandske elementer, slik som løv, skitt eller små kvister, buildup i nedløpsrør forårsaker vann å hvile i rennesteinen systemet. Vann forårsaker korrosjon etter igjen i dreneringssystemet i lange perioder av gangen. Ta nedløpsrør fra hverandre og spray vann gjennom avløpsrørene for å rense ut eventuelle rester. Nedløpsrør har ledd eller kurver som er mer utsatt for tresko enn noe annet område av rennesteinen og bør kontrolleres oftere.