Hovudside

Hvordan lage Sement Rocks

by Walther

Hvordan lage Sement Rocks

Lage dine egne konkrete steiner for landskaps og dekorative prosjekter kan kutte kostnader. Selv gjør konkrete steiner er tidkrevende, garanterer det også at ingen andre vil ha dekorative steiner akkurat som din. Arbeid alltid i et skyggefullt område med tilgang til en vannslange, som sement kan flekke overflater. Konkrete steiner må være ferdig i én økt, som sement vil begynne å sette i omtrent en time.

Bruksanvisning


•  Lag en stein-formet mold ved å kutte isopor med en barberhøvel kniv. Alternativt kan du forme hønsenetting i en egnet form og greier det med wadded papir for å hjelpe den beholde sin form. Mote formene etter å undersøke naturlige steiner, ta vare å gjøre ulike størrelser og former for realisme.

•  Kombiner en del Portland sement med en del byggherrens sand og to deler torv mose. Legg betong akryl fortifier i henhold til produsentens anvisninger, basert på mengden av sement du bruker. Bland de tørre ingrediensene grundig i en trillebår, ved bruk av en rake.

•  Tilsett vann i små mengder inntil sementen er myk og formbar. Dispergere vannet i hele sement ved å blande den med en spade. Dette vil trolig ta lengre tid enn du tror, ​​men ikke prøv å jag prosessen ved å legge store mengder vann på en gang.

•  Påfør sementblandingen til den klargjorte formen med en stålsparkel. Påføre sement i 1/2-tommer til en tomme tykke lag om gangen, tilsette mer inntil en tre tommers tykt belegg dekker alle bortsett fra bunnen av formen. Bunnen av formen må være igjen avdekket, slik at den kan fjernes fra sementen etter at den har herdet.

•  Trykk en porøs svamp sjø mot sementblandingen for å gi den en realistisk tekstur. Variere trykket, vinkel og størrelse på svamp merkene som du arbeider.

•  Plasser sement steiner i en svart plast søppelpose. Fjern overflødig luft fra posen og forsegle den med tape. Dette bidrar til sementblandingen å holde på fuktighet, og derfor, tørker langsomt.

•  La posen til å sitte i solen i 24 timer, og åpne posen. Skrape sement stein med neglen din; hvis noen sement kommer av, forsegle posen og vente ytterligere 12 til 36 timer, teste det innimellom. Hvis ingen sement kommer av, er din stein klar til å bli formerte.

•  Fjern rammen av mold fra sement, kutte formen om nødvendig med en barberhøvel kniv eller en avbitertang. Vær forsiktig, som sementblandingen ikke har herdet helt på dette punktet og rock er fortsatt skjør.

9 Sett din sement stein til søppelpose og la den hvile i minst en uke eller opptil en måned. Test rock innimellom for å fastslå om det er ferdig herdet ved å banke på det. En hul lyd indikerer at sementen er ferdig herdet, mens en solid lyd indikerer at det er behov for mer herdetid.

•  Påfør ønsket beis eller malt overflate når steinen er ferdig herdet, etter produsentens anvisninger.