Hovudside

Slik installerer Floating Wood Flooring Over Betong

by Walther

Slik installerer Floating Wood Flooring Over Betong

Produsert tregulv gir en effektiv og attraktiv overflate mens også legge isolasjon og redusere akustisk støy i rommet. Flytende gulvlister bare koble seg til hverandre og danner en fast overflate. Ved installasjon av et flytende gulv i løpet av betong, preparat og en dampsperre er avgjørende for kvaliteten av det ferdige produkt.

Bruksanvisning


•  Forbered betonggulvet ved hjelp av en laser for å avgjøre om varierende grad er til stede. Bruk utjevning sten, om nødvendig, for å gjøre gulvet selv. Fylle store sprekker og reparere eventuelle fukt bekymringer før du installerer gulv. Feie gulvet grundig, slik at ikke støv og rusk.

•  Finn den lengste veggen og installere dampsperren vinkelrett på den veggen. Ettersom man vil montere selve gulvet parallelt med den lengste veggen, vil dampsperren drives i motsatt retning. Dette reduserer forekomsten av en barriere søm og et gulv søm bryte på samme linje. Hvis dampsperren krever stifter, bruker plast tape i stedet.

•  Begynn i et hjørne langs den lengste veggen og legge den første stripe av gulv. Siden dette er et flytende gulv, er det viktig at den forblir fri til å bevege seg uavhengig av betongen nedenfor. Plasser en ¼-tommers spacer mellom enden av den første strimmel og veggen. Plassere ekstra spacere hver fot langs veggen som du legger gulv strimler.

•  Plasser gummikloss på slutten av den andre stripen og banke forsiktig på blokken med gummihammer for å kjøre motsatt fjæren inn i noten på den første stripe av gulv. Unngå å peke på slutten av stripe direkte; det kan skade produsert groove. Gjenta prosessen, og legger ekstra strimler før du har satt sammen en lang rekke av gulv langs veggen.

•  Skjær den siste biten av gulv for å passe inn i plassen på slutten av raden, og pass på å gi rom for en ¼-tommers gap på slutten av raden. På et flytende gulv, må et gap være tilstede på alle sider av gulvlister. Plasser en spacer i dette gapet etter installasjon stripen.

•  Start neste rad med avskåret stykke fra forrige rad. På denne måten vil du rave sømmene av hver rad. Hvis du hadde mindre enn en meter igjen fra forrige rad, bruk en ny brikke og kutt den i to for å starte ny rad.

•  Hold den nye stripen i en 45-graders vinkel til den installerte streng og trykker forsiktig å passe tungen inn i sporet. Det bør knipse i lett. Når den gjør det, må du installere en annen rett ved siden av det på samme måte. Bruk gummi blokk å banke forsiktig på hver stripe i sporet av forrige stripe.

•  Gjenta denne prosessen til du kommer til den siste raden på motsatt side av rommet. Du må kanskje trimme den siste raden for å gjøre plass bredden inn mot bakrommet riktig. Sørg for å tillate for ¼-tommers plass. Fjern alle avstandsstykker etter at hele gulvet er lagt.

Tips og advarsler


  • Installere baseboard når den flytende gulv er på plass. Spikre baseboard på veggen, ikke på gulvet. Baseboard vil dekke 1/4-tommers gap, men gulvet vil fortsatt utvide og kontrakt umerkelig med temperaturendringer.