Hovudside

Hvordan identifisere klokkeformede blomster

by Walther

Klokkeformede blomster er noen av de mest distinkte ser blomstene som kan vokse i naturen eller være masseprodusert som snittblomst. Sann til deres beskrivelse, er disse blomstrer vanligvis henge i en nedoverrettet posisjon og ligner faktisk i form av en ringeklokke på grunn av sin buede, rør utseende. Hvis du har kommet over disse spesielle blomster ute i det fri, eller mottatt denne blomstre som en gave, kan du bruke disse avslørende egenskaper til å identifisere dine klokkeformede blomster.

Bruksanvisning


•  Legg merke til den voksende sesongen av din klokkeformet blomst og skrive ned måned (er) som de blomstrer opp. Noen klokkeformede blomster som liljekonvall vokse om våren, mens andre liker den revebjelle og Campanula eller Bellflower vokse i løpet av sommeren.

•  Se på fargen (e) av din klokkeformet blomst og skrive ned de viktigste kjennetegnene. Legg merke til om den blomstrer er alle én farge, for eksempel en Bellflower, eller hvis den har en flerfarget mønster som revebjelle gjør.

•  Undersøk kronbladene av blomstre å bestemme hvor mange vokse på hver blomst og merke om disse delene er atskilt eller smeltet i ett stykke som Sandersonia. Fortsett å skrive ned andre petal trekk herunder om kanten er glatt og buet som en allamanda gul Bellflower, eller pekte ut som en Fritillaria carica.

•  Inspiser vekstmønster av klokkeformede blomster å ta notis av noen spesielle funksjoner. For eksempel, disse blomstene vokser ett per stilk som Sandersonia, eller gjør de en tendens til å vokse i grupper som liljekonvall?