Hovudside

Hvordan Grow Kamille Seed

by Walther

Tysk kamille (Chamomilla recutita, tidligere Kamille) har tykke klynger av tusenfryd-lignende blomster, noe som gjør det til et attraktivt tillegg til et verksted, gårdsplass eller urtehage. I tillegg blomstene tiltrekker bier og sommerfugler, og du kan gjøre urten inn beroligende te. Tysk kamille vokser lett fra frø, som er allment tilgjengelig fra leverandører hvis du dona € ™ t har tilgang til en etablert anlegg for å samle inn din egen.

Når skal Sow


Du kan purke tysk kamille frø rett inn i den endelige stedet i løpet av høsten. De vil ligge latent over vinteren og vokse følgende våren. Gjør grunne furer i jorda og spre frøene tynt. Alternativt så frø innendørs i tidlig på våren for å være klar for å transplantere utenfor når faren for frost er over.

Starter frø innendørs


Fyll en eller flere frø skuffer med generell blomsterjord eller en blanding av tre deler blomsterjord til en del sand eller perlite. Fukt kompost før det er fuktig, men ikke våt. Tynt spre frøene over skuffen. Strø litt kompost over toppen, men ikke for mye; kamille frø trenger lys for å spire.

Vare på frøplanter


Plasser skuffene i et varmt rom som får rikelig med naturlig lys. Dette induserer spiring og oppfordrer sunn vekst når frøene spirer. Vanne skuffer som er nødvendig for å holde jorda fuktig. Hvis du sådde frøene utenfor, fjerne overflødig frøplanter som nødvendig. Tysk kamille planter dona € ™ t få svært store, men de trenger minst et par inches plass mellom dem.

Transplanterer og ettervern


Transplantasjon av frøplanter i hagen din når de er noen inches høy. Space dem ca 6 inches hverandre. Det eneste verktøyet du trenger for denne oppgaven er en håndsparkel. Vanne plantene i perioder med uvanlig tørke og fjerne ugress frøplanter som du oppdager dem. Ellers er de hardføre og krever lite stell. Tysk kamille er godt egnet til container vokser på en terrasse eller balkong.

Betraktninger


Fordi tysk kamille er så hardfør og frø lett, kan det bli en plage i enkelte områder. Tysk kamille kan spire som et ugress over en hage og, mer seriøst, bli etablert i nærliggende naturlige habitater, der den konkurrerer med lokale planter. Alltid deadhead blomstene når de begynner å visne og før de danner frø. Hvis du ønsker å samle noen av frøene, slips poser over et par blomsterhoder.