Hovudside

Virkningene av Microwaved Vann på Plants

by Walther

Virkningene av Microwaved Vann på Plants

I vår oppjaget verden, mikrobølger er en nødvendighet i å spare verdifull tid. Rense vann ved bruk av mikrobølgeovn er mye raskere enn å vente på potten til å koke på komfyren. Det er motstridende resultater i bruk av microwaved vann. Noen gartnere fant at microwaved vann drept sine anlegg. Etter å ha eksperimentert med microwaved vann ble det funnet plantene ble drept på grunn av en annen grunn.

Betydning


Bruker mikrobølgeovn til å koke vann for rensing før vanning planter er raskt og enkelt. Det er viktig å koke vannet i en glassbeholder i mikrobølgeovnen for å beskytte mot forurensing fra plastbeholdere.

Funksjon


Pure varmes i mikrobølgeovn vann har de samme næringsstoffene av kalium, kalsium, magnesium og copperas vann kokt på komfyren. Når vannet er avkjølt og stenket på plantene, er de fortsatt resultatene blomstrende sunne planter.

Betraktning


Etter flere forsøk med plantene vannes med microwaved vann og de vannes med kokt vann på komfyren, den Snopes nettsiden funnet virkningene av vanning med eller uten microwaved vann var de samme. Resultatene var basert på vekst, fargen på bladene, og høyden av planten.

Misforståelse


Når vannet er oppvarmet i mikrobølgeovnen ikke er fylt med stråling og strukturen av vannet i seg selv er ikke endret. Hensikten med mikrobølger i vannet er å eliminere vann additiver slik som fluor og klor som finnes i by vannet, som kan skade plantene. Etter at vannet er varmes i mikrobølgeovn og avkjølt er det trygt å bruke på planter, og vil ikke føre til hemmet vekst, ifølge University of Minnesota Sustainable Urban Landscape Information Series.

Teorier / Spekulasjoner


Folk har hoppet til konklusjoner som varmes i mikrobølgeovn vannet inneholder stråling som er skadelige planter. Ifølge US Food and Drug Administration, er mikrobølgeenergien endret til varme i vannet og gjør ikke det radioaktiv eller forurenset. I tilfeller hvor plantene har blitt skadet av microwaved vann, er årsaken som regel at det oppvarmede varmes i mikrobølgeovn vannet ikke ble gitt tid til å kjøle seg ned før du vanner plantene, eller anlegget ble allerede kompromittert, ifølge Snopes.

.