Hovudside

Hvordan Design en Home Quonset Hut

by Walther

Quonset hytter opprinnelse i det amerikanske militæret under andre verdenskrig. De ble utformet som modulære, lett transportable utilitaristiske bygninger. Siden den gang har Quonset hytter blitt populært for bruksområder som spenner fra landbruk til lagring til uvanlige boliger ordninger. De buede vegger og store indre områder av en Quonset hytte egner seg til kreative interiørdesign, selv om det ikke var deres tiltenkte formål.

Bruksanvisning


•  Finn en plass på din eiendom stor nok til å sette en Quonset hytte, hvor det ikke vil skille seg ut for mye fra det omkringliggende landskapet. Et passende sted er et flatt område, med god drenering og tilstrekkelig lys, men med trær i nærheten for å kutte ned på vind og gir skygge i sommer.

•  Installer Quonset hytte på denne plasseringen, med sin lange dimensjon mot sør. Dette vil bidra til å maksimere solvarme i de kaldere månedene. Quonset hytter som brukes til boligformål vil trenge en full fundament, mens hytter som brukes for uoppvarmede formål, for eksempel lagring kan plasseres på konkrete innlegg uten grunnmur.

•  Liggende rundt Quonset hytte for å hjelpe det til å gli inn i det omkringliggende landskapet. Plant klatring vinstokker og planter langs veggene slik at de kan dra nytte av sin buede formen som et klatrefeltet. Plante busker rundt omkretsen veggen for å legge til visuelle appell og å bidra til å isolere lavere veggene.

•  Gjør det meste ut av den store innvendige plassen til å utforme en moderne, åpen planløsning interiør. Skille stuen fra kjøkkenet med en bred teller heller enn en vegg, slik at hele plassen for å dra nytte av lyset fra uansett vinduer du har installert.

•  Bygg et loft i den ene enden av Quonset hytta hvis det er stor nok til å romme en. Quonset hytter er produsert i mange størrelser, og du trenger en med en senterhøyde på minst 16 meter for å gjøre et loft i interiøret.