Hovudside

Hvordan Landscape Med Rocks på en Hill

by Walther

Hvordan Landscape Med Rocks på en Hill

Hills presentere en utfordring i landskapsarkitektur. Uten planlegging, kan området presentere en stygt. Erosjon, skred, ugress, avrenning, bortkastet matjord, mulch, grus og andre aktuelle behandlinger gi løpende problemer uten løpende vedlikehold. Gartner med steiner gir en kostnadseffektiv løsning som kan slå en bakke i en behagelig fokuspunkt på eiendommen. Med litt planlegging pluss riktig verktøy og materialer, kan du opprette en bakke landskap som er en ressurs for din eiendom.

Bruksanvisning


•  Se over noen bilder av åser med stein landskaps. Design spenner fra steiner som danner planlagte mønstre av abstrakt kunst til naturtro landskap hvor steinene sitter i jorden blant innfødte planter for å skape utseendet av en langvarig naturlig terreng. Legge planter til bakken vil bidra til å redusere erosjon ved å skape et nettverk av røtter som holder jorda.

•  Velg hvilke typer steiner og planter du vil bruke for bakke landskaps. Det kan være nyttig å liste opp fordeler og ulemper med de materialene du vurderer. For eksempel kommer lavasten i sort og rødt, og har fordelen av å være porøs og lett. De kan være mer praktisk å bære opp bakken enn solide steinblokker.

•  Merk ønskede posisjoner for de største steiner eller steinblokker med plante innsats eller telt innsatsen. Gå ned bakken og sjekke effekten fra ulike ståsteder. For en naturlig effekt, plasserer steinene i en tilfeldig konfigurasjon med ujevn avstand. For en mer formell effekt, stedet steiner i et mønster, for eksempel en spiral, eller fordele dem jevnt fra hverandre.

•  Grav et hull i bakken for hver stein. Lag hullet stort nok til å begrave minst 1/4 av noen kampestein eller stor stein. Jo større og tyngre rock, jo dypere du trenger å sete den i jorden for å redusere risikoen for et ras og potensiell skade på eiendom eller personskade. For eksempel, hvis steinen er 40 inches høy, gjør hullet 10 inches dyp.

•  Plasser hver stein eller kampestein i tilsvarende hull og fylle jorden tilbake i rundt det. Stemple jorden godt rundt rock med føttene.

•  Legg planter mellom steinblokker, hvis ønskelig. Bruk en sparkel for å lage hull i dybden av de bunndekkende plugger. Plante dem 4-6 inches hverandre. Creeping bunndekkende planter spredt for å skape en økonomisk landskaps funksjonen. Økende irsk mose eller andre lav bakken dekker legger til naturlig effekt av steinene på bakken og gir inntrykk av at steinene har alltid vært et trekk i landskapet.

•  Vann plantene rett etter planting dem.