Hovudside

Verktøy for Høsting Epler og pærer

by Walther

Verktøy for Høsting Epler og pærer

Det finnes flere ulike metoder og verktøy som brukes i høsting av epler og pærer. De to frukt er like nok at høstemetoder for en vil også arbeide for andre, inkludert håndplukke til massive hogstmaskiner. Ikke alle av disse verktøy er egnet for hver høsting jobb, men hver jobb har minst ett tilsvarende verktøy.

Hogstmaskiner


Disse maskinene er designet for frukthage eiere som ikke har tid til å gå gjennom hvert tre og plukke frukt for hånd. Disse maskinene kommer i to varianter: frittstående biler og traktor-tauet. De bruker tre feier, store vedlegg som gre gjennom trærne som de hogst passerer, culling epler og pærer fra trærne og deponering dem i oppsamlingskassen. Noen hogst rengjøre også frukten som det er høstet før du legger den i samlingen bin.

Frukt-Picker Pole


Denne frukten innhøsting verktøy har eksistert siden dagene i den amerikanske uavhengighetskrigen. Thomas Jefferson oppfant den. Den består av en kurv festet til en lang stang med en krok på enden. Innhøsting bruker kroken å plukke frukten fra grenen, og kurven fanger det når det faller. Disse verktøyene er nyttige i høsting frukt fra en treets høyere grener.

Clippers


Må ikke forveksles med hagesaks, er frukt innhøsting clippers spesielt utviklet for å kutte frukt stammer fra grenen uten å skade frukt. Disse clippers er vanligvis enhånds saker for bruk i små høsting driften av bare noen få trær.

Kurver


Kurver lagre frukt etter fjerning fra treet. Kurver, enten spesialdesignede fruktkurver eller gjennomsnittlig flettede kurver, er avgjørende for høsting, som de tillater Innhøsting å transportere større mengder frukt fra trærne til sin plass med lagringsplass.