Hovudside

Hva kan du bruke til å lage Oak Wood Overmalbar?

by Walther

Hva kan du bruke til å lage Oak Wood Overmalbar?

Making eik males på riktig måte er avgjørende for utfallet av prosjektet. Dette er viktig med en hvilken som helst type tre. Prepping eik for maling innebærer sliping og gjør eventuelle reparasjoner som er nødvendige for å gi en glatt overflate som griper malingen. Dette sikrer at malingen ikke flasse eller skrelle tidlig på grunn av feilaktig tilberedning.

Kjennetegn på Oak


Eik varierer i farger fra hvitt til gul nyanser som ligner fargen på honning og til og med rosa. Dette treet er motstandsdyktig mot fuktighet, sterk og langvarig, derfor et klokt valg for møbler og andre trearbeid prosjekter. Eik er et løvtre som tilpasser seg godt til utførelser, som maling og beis. Striper av svart, gul eller grønn er ofte tydelig i rød eik. Forbrukere som ikke bryr seg for fargen eller korn av tre finner ut at å male eik gir det utseendet de ønsker.

Rengjøring av Oak


En detergent som ikke er såpe er effektiv i å fjerne støv, smuss og oljerester fra eik. Fyll en bøtte med såpevann ved å følge instruksjonene på etiketten og blande det med varmt vann. Har en annen bøtte hendig med klart vann for å skylle rengjøringsmiddel. Bruk en skrubbe svamp å kvitte eik av rusk. Fettrester og skitt hindre at malingen fester seg til eik ordentlig. La eik tid til å tørke helt før du fortsetter prosessen.

Sliping av Oak


Sliping av eik vil ødelegge overflaten slik at malingen til å feste til tre for å gi en langvarig finish. Selv om dette er en krevende oppgave, er det avgjørende for en glatt, malt overflate. Bruk en fin-sandpapir på en slipekloss før eik ser kjedelig. Sand detaljert områder i eik ved å brette sandpapir og bruke fingertuppene til å bruke press. Kvitte seg med eventuelle rester fra slipeprosessen ved å bruke en støvsuger med en børste; ellers rusk gjør malingen ser grov.

Reparere hull og sprekker


Den siste fasen av å gjøre eik males er å fylle hull og sprekker i overflaten. En lett sparkelmasse - tilgjengelig i butikker rabatt, maskinvare og hjem forsyne - fyller sprekker og andre fordypninger i eik. Trykk på sparkelmasse inn i områder med en sparkel, og deretter opprette en glatt overflate ved å trekke bladet på kniven mot deg. Vent til sparkelmasse for å tørke i henhold til etiketten retninger. Sand området med et fint sandpapir hvis området er hevet. Støv eik igjen før du bruker grunning og maling.