Hovudside

Slik unngår du at vannskader på laminatgulv

by Walther

Slik unngår du at vannskader på laminatgulv

Laminatgulv er et hjem gulv alternativet designet for å etterligne utseendet av ekte hardtre. I motsetning tregulv, er imidlertid laminatgulv mindre kostbart og i stand til å tåle mer skade. Laminatgulv har en top coat eller beskyttende lag for å beskytte den mot riper og vann. Mens det er i stand til å tåle mindre søl, kan store mengder vann forårsake et laminatgulv å deformere eller spenne. Derfor er det viktig å rydde opp vann umiddelbart og skal ta vare på gulvet for å unngå vannskader.

Bruksanvisning


Clean Water Søl


•  Legg et håndkle over vannet når utslippet skjer eller så snart du oppdager det.

•  La håndkle til å absorbere så mye fuktighet som mulig uten å skyve nedover eller legge press på håndkle. Dette vil hindre fuktighet fra å bli skjøvet ned eller inn i de små sprekker mellom laminatplater.

•  Legg et nytt, tørt håndkle over utslippet. Trykk nedover bare når håndkle liggende på utslippet ikke lenger absorberer væske. Dette vil absorbere overflødig fuktighet.

•  La området lufttørke.

Riktig Clean Laminat


•  Skyv et tørt og støvmopp over laminatgulv. Dette feier bort all smuss, støv og rester og bør gjøres på en daglig basis.

•  Spot rense flekker, flekker eller rester. Fukt en myk klut i kjølig, rennende vann. Klem klut for å fjerne overflødig vann. Kluten må bare være litt fuktig. Gni flekken eller rester fra gulvet. Tørk området med et håndkle.

•  mopp gulvene når rutine feiing og sted renhold er ikke nok til å rengjøre gulvene. Påfør et tre såpe på gulvet eller på en myk klut. Gni tre såpe inn i laminat med en myk klut eller en støvmopp. Ikke bruk en mopp og bøtte vann. Dette vil føre til vannskader.