Hovudside

Hvilken type Caulk Kanter Er for en dusj?

by Walther

Hvilken type Caulk Kanter Er for en dusj?

Caulk gir en vanntett barriere i sømmene mellom skjøtene i en dusj, og rundt omkretsen av dusjen. Caulk segl holder vann siver inn i disse leddene for å mate mugg og råte i undergulvet og veggen bak dusjen. Når du velger dusj caulk, se etter produkter som inneholder antimikrobielle og anti-mugg agenter.

Silikon


Silikon fugemasse er fleksibel, noe som betyr at det ikke vil sprekke eller åpnes når de brukes til å forsegle en glassfiber kar. Glassfiber beveger seg lettere enn andre dusjtyper, og 100 prosent silikon caulk kan håndtere denne bevegelsen uten skader. Silikon fugemasse er klebrig og vanskelig å installere, ikke kan males og er vanskelig å fjerne når kittet trenger å bli skiftet ut.

Akryl Latex


En av de beste caulks for keramiske fliser og støpejern dusjer er akryl latex caulk, som er mindre fleksibelt enn silikon, men er enklere å installere. Dette kittet er vannløselig, slik at den lett tørker bort når det er nødvendig under installasjon. Det er også lettere å fjerne når sin alder krever en erstatning vulst.

Polyvinylacetatet


Polyvinylacetat kittet er lik akryllateks kittet. Det tørker til en fast, hard perle som sprekker lett hvis brukt til å forsegle en glassfiber dusj. Men er det hensiktsmessig for fliser dusjer som har mold- og mugg-resistente egenskaper. Polyvinylacetat er overmalbar og er enklere å installere enn silikon.

Blend


Produsenter har introdusert caulk blander med akryl, latex og silikon kombinert i ett produkt. Disse blander er mer fleksibel enn akryl latex caulks og er enklere å installere enn 100 prosent silikon caulk. Noen av disse produktene er lakkeres mens andre ikke er det.