Hovudside

Hva du skal plante i en Fall Hage i Jacksonville, Florida

by Walther

Hva du skal plante i en Fall Hage i Jacksonville, Florida

Byen Jacksonville er i nordøstlige USA; temperaturer i dette området fortsatt mild i hele høst. I september er det gjennomsnittlig høy temperatur for Jacksonville 86 grader Fahrenheit. Plante grønnsaker i høst for en vinter eller vår avling. Noen høst plantet blomster blomstre hele vinteren og våren i Jacksonville.

Grønnsaker


Plante kult-vær grønnsaker i høst for en vinter eller vår avling. The University of Florida tilstander som faller vegetabilsk hagearbeid er ofte lettere for nybegynnere gartnere enn sommer hagearbeid. De varme dagtemperaturer i Jacksonville kombinert med den kjølige nattetemperaturer gir et riktig voksende miljø for visse typer grønnsaker. Du bør plante noen rotgrønnsaker, for eksempel rødbeter, når som helst mellom august og februar. Bete varianter som Early Wanderer, Greentop og Peacemaker vil være klar for innhøsting i 50 til 65 dager etter spiring. Plante gulrøtter fra september til mars for vinteren og våren avlinger. Brokkoli, rosenkål og grønnkål trives i det milde Jackson høsten.

Stauder


Løvemunn er hardføre stauder som trenger en hel eller delvis dag av sollys. I Jacksonville, anlegg Snapdragons mellom oktober og februar. Løvemunn er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser; small, medium og stor. Store løvemunn kan vokse så høyt som fire meter høye. Den minste Snapdragon vil modnes på seks inches høy. En annen staude som trenger et område med full eller delvis sollys for å vokse er Shasta tusenfryd. Shasta tusenfryd er tilgjengelig i en rekke farger for å utfylle alle høst flerårig hage. Petunia, stemorsblomster og revebjelle er mer hardføre stauder som du bør plante i høst.

Urter


Plant fennikel, koriander, dill, søt merian og lavendel i et fall urtehage. Alle disse urtene trenger et område med en hel dag med sollys for å vokse. Vokse lavendel for sin duft og farge. Du kan tørke lavendel for bruk i duftende poser og tørkede blomsteroppsatser. En urt som trives i en skyggefull høst hage er sorrel. Du kan legge bladene av gras sorrel til supper, salater og eggeretter. Sevjen fra sorrel anlegget kan fjerne rust eller blekk flekker fra sengetøy.

Pærer


Pærer blomstrer i Jacksonville nesten året rundt. Gladiolus er en pære som blomstrer som helst på året, så lenge det ikke er frost stede. Plante Gladiolus løker i høst i Jacksonville, og de vil blomstre tre måneder senere. En sen høst planting av orkan lilje vil føre til en tidlig høst blomstre neste vår. Calla liljer, daylilies og elefantører plantet i høst vil blomstre til våren. For sommeren blomstrer, plante løker som gang iris, afrikansk lilje eller edderkopp lilje i høst.