Hovudside

Hvordan tjene mer plass til klær With No More Closet Space

by Walther

Mange plasskrevende enkeltpersoner sliter med å finne nok plass i sine skap for alle sine favorittplagg. Mens du legger en annen skapet til stua vil trolig være ideelt, i de fleste tilfeller er ikke dette alternativet tilgjengelig. Hvis du står overfor et skap jam-fullpakket med klær som du ikke orker å overgi seg, vurdere noen måter du kan maksimere din skapplass og gjør mer plass for din elskede klesplagg.

Bruksanvisning


•  Legg en annen bar. Plasser bar omtrent halvveis ned skapet veggen slik at du kan henge skjorter på den øvre tier og bukser eller skjørt på nedre. Denne praksisen ikke bare nesten dobler hengende skapplass, men det gjør også organisasjonen ganske mye enklere.

•  Installer justerbare hyller i stedet for faste gater for å gi deg den luksusen av å re-arrangere din skapplass etter behov. Bruk av tre eller wire hyller som hviler på knagger å gjøre skapet hylle oppsett justeres uten bruk av verktøy.

•  Plasser en hylle høyt i skapet for ut-av-sesongen lagring. Legg denne hylla flere inches ovenfor din topp hengende rack. Innkjøps bokser dimensjonert for å passe på denne hylla for å plassere ut-av-sesongen klær stykker eller annet tilbehør som ikke har en plass i din nåværende skapet.

•  Bruk vakuum oppbevaringsposer. Plasser ut-av-sesongen eller sjelden slitt plagg i vakuum lagring poser og fjerne luft fra disse beholderne. Denne prosessen reduserer mengden plass at hvert plagg tar opp og frigjør mer plass i skapet ditt for ofte slitt plagg.

•  Plasser en krok på baksiden av skapet døren. Dette er nyttig i en hvilken som helst skap så lenge døren er hengslet, og ikke fra den glidende variasjon. Plasser en skrue-i krok eller, for å unngå skade på døren overflaten, velge en over-the-dørs alternativet. Bruk denne kroken som en hengende sted for pyjamas eller som et sted å henge klærne du har tenkt å bruke den neste dag.