Hovudside

Cedar Fence Installasjonsinstruksjoner

by Walther

Cedar Fence Installasjonsinstruksjoner

Cedar er en av de vanligste fekting materialer for nye boliger i henhold til hjem og hage TV. Ikke bare er sedertre naturlig ugjennomtrengelig for tøffe værforhold og insekter, legger det også et rustikt utseende på utsiden av hjemmet ditt. Cedar kan også være farget eller malt for å passe dine design behov. De fleste sedertre gjerder kommer i delvis konstruert kits slik at du kan installere dem selv som en helg prosjektet.

Bruksanvisning


•  Mål nødvendig mellom hver sedertre gjerdestolpe avstand. Disse målingene vil vanligvis bli oppført på gjerdet emballasje. Hvis ikke, kan du bruke et målebånd for å bestemme avstanden mellom midten av hver gjerdestolpe.

•  Sett en tynn tre stake ned i bakken hvor du vil installere begynnelsen gjerdestolpe. Sett inn en annen wooden stake der du vil at gjerdet for å avslutte eller skape et hjørne. Binde en ende av en snor rundt hver stav, slik at den trekkes stramt. Dette skaper en rett linje for å sikre en ensartet gjerde. Sett mer trepinner med intervaller der hver seder gjerde pol vil bli installert. Dobbeltsjekk dine mål og holde strengen rett.

•  Fjern den første av tre stake og grave et hull i midten av at stedet ved hjelp av et innlegg hull digger. Konsultere cedar gjerdet instruksjonene for å finne den ønskede post hole dybde. Cedar gjerder er det mest slite hvis en tredjedel av lengden er begravd i et hull. Sett gjerdestolpe i tømt hullet.

•  Fyll tomrommet rundt innlegget med løst smuss. Bygg en liten jordhaug rundt basen av sedertre innlegg. Bruk et nivå for å sørge for at innlegget er rett. Når riktig plassert, tamp ned løst smuss rundt innlegget med foten eller en sparkel.

•  Installer cedar gjerdet rails til gjerdestolpene. Installasjon varierer ut fra hvordan skinnene feste til innlegget samt ulike produsenten standarder. De kunne bruke en overlappskjøt, buttskjøt, rillede skjøt eller andre variasjoner i teknologien. De fleste sedertre gjerde rails feste bruker grooves og noen velplasserte spiker for å feste skinnene til innleggene.

•  Installer resten av gjerdestolper og rails for å fullføre cedar gjerdet, ved hjelp av et nivå på hvert trinn for å sikre en rett og selv gjerde.

Tips og advarsler


  • For ekstra stabilitet, fyll stolpehull med sement i stedet for skitt.
  • Raw sedertre svinger fra lys brun til grå med årene. Forhindre dette ved farging eller male treverket en egen farge.