Hovudside

Hvordan å behandle en Carpet for Lopper

by Walther

Hvordan å behandle en Carpet for Lopper

Lopper er små insekter som lever av friskt blod. De fester seg til kjæledyrene dine og komme inn i huset ditt hvor de formere seg. Hvis venstre ubehandlet, vil de føre til et angrep som vil være vanskelig å bli kvitt. Lopper liker å leve i fuktige omgivelser og tepper er høyere i luftfuktighet enn andre deler av huset på grunn av sin porøse natur. Behandle kjæledyrene for lopper, men ikke glem om teppet.

Bruksanvisning


•  Kjøp kiselgur fra en naturlig mat butikk eller på nettet. Dette produktet er laget av mikroskopiske kiselalger som finnes i havet. Når en loppe kryper over det, tørker kiselgur insektet ved kontakt.

•  Fyll en kopp med kiselgur, og strø det på teppet. Holde lav til bakken når du støv teppet. Kiselgur er ikke giftig, men kan være vanskelig på lungene hvis for mye blir inhalert. Støv alle tepper og komme tett på gulvbordene og eventuelle sprekker i veggen. La kiselgur på teppet over natten, eller så lenge som mulig.

•  Vakuum etter behov og på nytt diatoméjorden, og støvsuge den opp igjen. Tegne eller helle litt kiselgur i vakuum posen slik at eventuelle levende lopper er dehydrert. Forsegle vakuum posen når du er ferdig og ta det umiddelbart utenfor for å hindre eventuelle gjenværende lopper fra re-inn huset ditt.