Hovudside

Princess Veggdekorasjoner

by Walther

Princess Veggdekorasjoner

Hvis din lille prinsessen ønsker et rom som er elegant og lunefull, pryder veggene i soverommet hennes med prinsesse dekorasjoner som hun vil elske. Hold fargevalget - og din datters personlighet - i tankene når dekorere, og du vil gjøre plass magisk for henne.

Typer


Kjøpe den lille jenta plakater som har flere typer prinsesser fra hele verden, eller tegnene som er omtalt i Disney-filmer. Dette vil gi deg flere fargealternativer når dekorere. Du kan også kjøpe en rekke rammer, som rammer med en messing overflate eller fargerike rammer, for å gjøre plakatene skiller seg ut.

Betydning


Det er en god idé å bruke bilder av den lille jenta i hennes prinsesse lue eller tiara å pryde veggene i rommet hennes. Forstørrer bildene for å gjøre dem plakatstørrelse er ideell, og vil hjelpe deg med å fange henne på en måte som vil vekke gode minner for dere begge. Sørg for å endre 'plakater' hvert femte år for å reflektere hvordan barnet ditt har vokst.

Funksjon


Du kan vise prinsesse tema enda lenger ved å feste knagger på veggen i din datters favoritt farger, og plassere en dekorativ klistremerke på kleskrok i form av en prinsesse krone. Store speil med en krone aksent på toppen vil også se flott ut i din datters prinsesse-temarom.