Hovudside

Hvordan Anchor en Aluminum Fence Post i betong

by Walther

Hvordan Anchor en Aluminum Fence Post i betong

I sitt dikt "Mending Wall", amerikansk forfatter Robert Frost skriver at "Gode gjerder gjøre gode naboer." Hvis det er tilfelle, må du konkret for å stabilisere innlegg av disse gjerder. Metallkjede link gjerder gi eiendomsgrenser, men krever betong for å sikre dem skikkelig i bakken. Installere din egen aluminium gjerdet kan være en tidkrevende og arbeidskrevende prosess, men å montere en post kan være den enkleste delen.

Bruksanvisning


•  Grav et hull med spade for å imøtekomme innlegget. Bredden på hullet, ifølge gjerde forhandler Aluminum Fence Spesialister, avhenger av størrelsen av innlegget. Nettstedet foreslår å grave et hull tre ganger størrelsen av rørets diameter. Dybden av hullet er diktert av det aktuelle området er frostlinjen og vekten av gjerdet. For å forebygge post omveltning på grunn av sammentrekning og utvidelse av temperaturendringer, grave minst 42 inches dyp.

•  Beregn hvor mye betong som du trenger. Bestem hvor mange innlegg du vil bruke og multipliserer det med volumet på hvert hull. Ta radien av hullet og multiplisere det med seg selv. Multiplisere dette tallet med pi (3,14) og av dybden av hullet for å bestemme det totale volum. Multiplisere volumet med antall hull for å bestemme hvor mange kubikkfot blandet betong du trenger. Ifølge den konkrete kalkulator på ConcreteNetwork.com, tar det to 80-kilos poser med ferdigbetong til å produsere en kubikk fot.

•  Bland betong med vann i trillebår i henhold til produsentens instruksjoner. Besette stillingen hull halvveis med betong. Sette innlegget inn i hullet og rette det. Toppen hullet med betong, og korrigere enhver bevegelse i innlegget. La det tørke, sjekker med jevne mellomrom for å korrigere noen gjerdestolpe bevegelse. Gjenta denne fremgangsmåten med hver av de gjenværende stillinger.