Hovudside

Hvordan bygge en Stone Patio

by Walther

Selv om det kan være et par forskjellige måter å bygge en murstein gårdsplass, kan det være lurt å velge den beste og raskeste måten hvis dette er første gangen bygningen. Murstein terrasser har blitt stadig mer populært, spesielt for sommeren bruk. Enten det er for en utendørs grill eller underholdende venner og familie, kan en murstein patio gi hagen din en hjemmekoselig utseende.

Bruksanvisning


•  pund dine innsatsen i bakken like utenfor plassering av grensen din rundt terrassen din. Vind noen tau rundt uteplass fra hjørne til hjørne, slik at du kan bidra til å finne midten av terrassen din plan.

•  Dig flere inches dypt ned i bakken for å lage din uteplass fundament. Plasser landskaps stein base rundt uteplass. Dette bidrar til å holde ugress i å vokse gjennom steinene.

•  Legg din grus rundt stein base, og bruke en rake for å jevne det ut. Legg et lag med sand over grus og glatt at med rake.

•  Start i et hjørne og legge steiner. Sørg for at sanden går inn i alle sprekker. Feie sand inn i sprekker for å sørge for at de er alt komplett.

•  Legg ned et lag med betong før du setter ned dine steiner hvis du ønsker å gjøre din stein patio permanent. Når du har laget av betong lagt, plassere steiner, men du vil ha dem. Bruk mørtel mellom steinene for å holde dem på plass. Ikke få mørtel på steiner. Hvis du gjør det, må du tørke den av.

Tips og advarsler


  • Prøv ikke å bygge direkte under trær, som steinterrassen kan skade trærne.