Hovudside

Slik Care for Staghorn Planter

by Walther

Staghorn planter er 18 arter av bregner som vanligvis vokser på trestammer, røtter eller steiner. De er ikke-parasittiske planter, og gir sin egen næringsstoffer stedet for å ta dem fra plantene som de er festet til. I tropiske klima, dersom de kommer, regnet hydrat bregner og vaske næringsstoffer til sine røtter. Som tropiske planter, vil de fleste artene ikke tåler temperaturer synker under 55 grader F, selv om noen arter tåler temperaturer ned til 30 grader F. Omsorg for staghorn planter er ikke vanskelig så lenge du vet hvordan du skal skape det rette miljøet for plantene til å trives.

Bruksanvisning


•  Monter bregne på et tre, tre eller til og med bare noen Sphagnum mose legges på bakken i delvis skygge. Den staghorn bregne vil ikke vokse på skitt, men må kobles til organisk materiale, sikre den ved hjelp av wire eller nylon strømpebukse.

•  Vann bregne, slik at det å tørke helt mellom hver vanning. I varmt, tørt vær bør dette være omtrent en gang i uken. I våtere vær, vann etter behov.

•  befrukte staghorns månedlig i vekstsesongen med et vannløselig komplett gjødsel. Når bregner er modne, en eller to anvendelser av gjødsel i året er tilstrekkelig. Følg instruksjonene på pakken for sikkerhet og applikasjons instruksjoner.