Hovudside

Verktøy for Kobber Tak

by Walther

En kobbertaket er en ting av skjønnheten fra den dagen det er installert til år etter at den har hatt sjansen til å patina. Kobber brukes for sin lange levetid og lite vedlikehold. Et riktig installert kobbertaket kan vare i århundrer. Installasjon av en kobber tak krever en profesjonell med spesialitet verktøy.

Kobber Nails


Kobber negler brukes til å holde nede kobber tak. Disse negler kommer i størrelser fra 1 cm til 2-1 / 2 inches i lengde. De er lik 6d vanlige spiker.

Skrue Gun


Skruen pistol brukes til å drive skruene i festeklips som holder kobberplater til taket. Den rustfrie klips er plassert 12 til 24 inches på midten ved hjelp av rustfrie skruer.

Døde Blow Hammer


Den døde slag hammer brukes til å hamre ned kobber sømmer for lodding. Dette er en hard gummi hammer som veier ca 2 pounds.

Loddebolt


Loddebolten er tilgjengelig i elektrisk, propan eller acetylen versjoner med en kile eller meislet tips. Lodde brukes med 50/50 tinn / bly lodd å lodde monterte sømmer og for å hindre lekkasjer.

Seam Roller


En søm roller er et spesielt verktøy laget for å klemme kobber sømmer sammen for å koble ett panel til den andre. Dette bidrar også vanntette sømmer samt for å holde panelene fra å komme fra hverandre.

Hånd crimpers


Hånden crimper brukes på toppen av den stående søm å rulle over sømmene som er låst sammen for å fullbyrde sømmen.

Klipp


Klipp brukes til å skjære kobber ark til å passe på taket. Disse ser ut som overdimensjonerte saks med lange håndtak. Det er rett og venstre- og høyre buet klipp brukt til å skjære rette linjer eller kurver som trengs.