Hovudside

Sement Cleaner & Whitener

by Walther

Sement Cleaner & Whitener

Med de riktige rengjøringsmidler og verktøy, blir enda eldre sement ren og hvit. Skitt, smuss, fett og olje er bare noen av vrakrestene som bygger opp på sement innkjørsler og terrasser. Dette rusk fører en dulling og noen ganger gulning av sement. Riktig og hyppig rengjøring og forsegling holder dette misfarging og buildup til et minimum.

Syre Vaske


En fremgangsmåte for rengjøring og bleking sement dreier seg om anvendelse av syre for å fjerne alle rester og betong tetningsmasse. Fjerne tetningsmasse avslører den urørt sement under, forlater området rent, hvitt og ser ny. Flere typer syre som er aktuelle for denne prosessen, inkludert muriatic, sulfamin- og fosfor. Fortynnet med vann, spray syreoppløsningen i løpet av ren sement i en jevn måte. De sure bobler og koker, fjerne overflaten av sementen inntil skylles bort med rent vann. Denne rengjøring og blekeprosessen krever forsegling av hele området, men tilveiebringer en ny start for sementen.

Tri-natriumfosfat


Tri-natriumfosfat er en lett tilgjengelig kjemisk for rengjøring og bleking sement. Strøm vask er en vanlig metode for rensing av sement, men ikke alltid helt bleke området. Selv med høy psi bruk, kan kjedelig film forbli. Med tilsetningen av tri-natriumfosfat til trykk-vaskevæske tank, vil sementen bleke og lyse. Spray på den kjemiske og la den sitte i opptil 30 minutter før du skyller bort med rent vann. For alvorlig misfarging av sement, legge natriumhypokloritt sammen med tri-natriumfosfat for en ekstra punch av rengjøring. Disse kjemikaliene er ikke miljøvennlig. Dekk gress og annen vegetasjon før bruk.

Cholorine Bleach og avfetter


For rengjøring og bleking av sement, kan en to-trinns prosess være i orden. Everyday oppvaskmiddel inneholder avfettingsmidler. Når blandet med litt vann, skummet brytes ned fett, olje, sot og skitt på sement. Hell blandingen direkte på betongen og skrubb med en sopelime. Såpen skylles bort med vann. En annen vask med klorblekemiddel og vann vil bleke sement. Som klor synker inn, bleker det området. Bruk en push kost for blekemiddel i tillegg til å sikre blandingen kommer i alle kriker og kroker av sement området.

Ammoniakk


Akkurat som ammoniakk bleker og lysere kjøkken og badegulv, vil renere bleke og ren sement. Bland omtrent en kopp av ammoniakk med en 1/2 liter vann. Legg en liten mengde av alle formål husholdning renere. Sikre renere ikke inneholder blekemiddel. Bruk en push kost eller svamp mopp skal gjelde for sement og la det stå i flere minutter. Skylling med vann er nødvendig.