Hovudside

Hvor befinner Gratis Maler for Landscape Design

by Walther

Hvor befinner Gratis Maler for Landscape Design

Utforme et landskap kan være en utfordring, spesielt i planleggingsfasen. Et landskap kombinerer mange ulike aspekter sammen, inkludert naturlige formasjoner, både importerte og naturlige flora, menneskeskapte konstruksjoner som dekk og bassenger, og utsikt over de omkringliggende husene eller dyreliv. Det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne eller hva tema skal brukes til å binde variablene sammen. Heldigvis er det mange forskjellige stiler og maler er tilgjengelige for å trekke ideer fra.

Design Mal Nettsider


Det finnes flere nettsteder dedikert til å gi spesifikke maler for landskapsformål. Dette betyr ikke at du vil finne ideer til å passe hvert hjørne av hagen din eller hagen, men du vil finne ideer til visse typer meter. For eksempel omfatter Landscape Design nettsiden informasjon om en rekke ulike verftet typer. Hvis du har en sirkulær innkjørsel, vil du finne en guide for en mulig utforming der - samt en liten hage, nedsunket svømmebasseng og Odd-formet verftet design, blant mange andre.

På nettsiden Gartner videoer, vil du finne bilder av forskjellige landskapsdesign og bestemte fasetter av bakgårder, for eksempel badestamper. Hvis du ønsker å landskapet for underholdning, for eksempel, så kan du bruke den utendørs underhold Plan. Hvis du ønsker en bred plen plass, så du kan bruke design for Perimeter Gardens. Container hage og rektangel hage design er også tilgjengelig på dette nettstedet og mange andre liker det.

Hagearbeid og Gartner Websites


Bare fordi en nettside ikke tilbyr gratis skjemaer for landskaps betyr ikke at du ikke kan bruke den. Mange nettsteder tilbyr en rekke bilder av forskjellige anlagte meter og hager. Ved å se på disse nettstedene kan du ofte finne mange ideer som vil passe inn i en landskapsplan av din egen. Prøv nettsteder som LandscapeDesign Advisor for å se på bilder.

Til slutt, bør du vurdere å laste ned og bruke noen form for landskaps programvaren selv. Disse programmene lar deg lage enkle 3D-versjoner av landskap selv for dine egne planer, og mange har nedlastbare maler som du også kan bruke. Flere populære versjoner kan lastes ned gratis, slik som Smartdraw eller 3D Landscape for Everyone 2.0. Pass på at du laster ned disse fra en pålitelig området, for eksempel CNccet.