Hovudside

Slik reparerer Roman Blinds

by Walther

Slik reparerer Roman Blinds

Roman blinds er laget med ett sammenhengende stykke materiale eller stoff. Ved hjelp av en trekksnor festet til ringene er laget av plast, blinds er løftet opp og la ned. Med nok slitasje eller kontinuerlige bruksområder, trekke ledninger og plastringer vil slites ut og bryte. Imidlertid; Roman blinds kan fikses med noen reservedeler og du slipper å bruke ekstra penger til å kjøpe nye persienner.

Bruksanvisning


•  Løsne skruene på brakettene monterings blinds med en skrutrekker eller drill og fjerne de skadede romerske persienner fra vinduet. Plasser fullt utvidet blinds ned på et flatt underlag, slik som gulvet eller bordet.

•  Observer persienner for utslitte eller skadde ringer og ledninger. Finn trekksnoren og løse knuten like over plast knott på bunnen av trekksnoren. Ta av rattet.

•  løse knuten i strengene på hver vertikal linje med den nedre ringen. Trekk ut den ødelagte ledningen, sammen med de skadede ringer. Med en nål og tråd, hånd-sy nye ringer for å erstatte de gamle ringene. Sy nye ringer i det øverste laget av stoff og også slimhinnen.

•  Sett de skadede og ødelagte ledninger med nye ledninger ved å knytte de nye ledninger til ringen, som begynner på bunnen av skyggen. Veve ledningen gjennom hver ring i den vertikale linjen sammen med øyet skruene som er plassert horisontalt på tvers av persienner eller nyanser. Tretti-seks inches av ledningen skal henge ned på siden av blinds som en trekksnor.

•  Skjær slutten av ledninger for å være sikker på at de er justert og selv, ved hjelp av saks. Legg plast trekke knotten tilbake på trekksnoren og knytte en knute for å feste den på plass.

•  Plasser blinds tilbake i festebrakettene for å trekke nyanser opp og ned for å sørge for at blinds er nå fungerer som den skal.