Hovudside

Hva som forårsaker en Hardwood Cherry Tree til Gråt?

by Walther

Når et løvtre kirsebær gråter, vet du at dyrkere har podet to trær for å lage en. Normale løvtre kirsebærtrær vokser akkurat som alle andre standard eller dverg variasjon - rett opp. Hvis du ser en gråtende kirsebærtre, se ned stammen for en stor klump. Dette er stedet for den pode hvor dyrkere kombinert to arter av trær for å lage en spesialitet treet. Siden dette ikke er en naturlig union, vil noen frø fra treet ikke reprodusere nye gråtende kirsebærtrær.

Scion


Smart tre, den øverste del av transplantatet, er vanligvis fra pendula rekke gråtende kirsebær. Ved å løfte pode opp til 6 meter fra bakken, løftet de danner gråt av treet slik at det er et vakkert landskap busk. Denne kombinasjonen er så vanlig at du kan finne tusenvis av gråtende kirsebærtrær over hele USA, Japan og Europa.

Rotstokken


Den higan kirsebær er den rette delen av den gråtende kirsebærtre. Siden den gråtende kirsebær er mer som en snikende ground, pode på higan kirsebærtre har en tendens til å være ca 6 meter opp fra bakken. Dyrkere klassifisere higan kirsebærtrær som små trær, og nådde høyder mellom 20 og 40 meter i høyden. Imidlertid, når den podede fjerner det øverste parti av treet, dens høyde bare når omtrent 15 til 20 meter.

Historie


Japan presenterte tusenvis av disse kirsebærtrær til USA på begynnelsen av 1900-tallet. Dessverre, arborister funnet trærne plaget med skadedyr, og brente dem på ordre fra president Taft å hindre bugs fra infesting amerikanske frukttrær. En annen gave av flere tusen trær kom noen år senere for å erstatte trærne, men denne gangen var det 12 varianter, hvorav den ene var den gråtende kirsebærtre.

Forplantning


Du kan starte din egen hybrid gråt kirsebærtre ved å plante rotstokken av en sunn kirsebær tre som vokser godt i ditt område. Når det er 1 til 2 år gammel, pode på en gråtende variant av treet. Denne kombinasjonen vil produsere en gråtende kirsebærtre som vil pryde din hage med rennende blomstrer i flere tiår. Sjekk med ditt lokale forlengelse kontor for kirsebær rotstokken varianter som bidrar til ditt område.