Hovudside

Home Furnace Blower spinner også Slow

by Walther

Home Furnace Blower spinner også Slow

Hver tvunget-luft ovn har en viftesystem som er utformet for å sirkulere luften den varmer. Den blåsesystemet er laget av flere deler, deriblant vifte, vifte innstilling og motoren som driver viften. Hvis du har lagt merke til redusert luftstrømmen fra din ovn, kan problemet ligge i vifte vedlikehold, eller kanskje til og med være størrelsen på ovnen selv.

Dimensjonering


Hvis du nettopp har kjøpt en ny ovn, eller hvis du har flyttet inn i et hus som har en ovn som tidligere ble installert, kan du ha en dimensjonering problemet. Hvis ovnen er for liten til huset eller hvis kanaler er for stor, kan viften være i drift ved normal hastighet, men ikke produserer nok luft for å bevege luften riktig. Få tilgang til luftventilen gjennom din ovn panel for å avgjøre om viftebladene slå enkelt. Hvis de gjør det, kan problemet være ovnen eller dets kanaler. Tette ventilasjonsfiltre kan også være ansvarlig for problemet.

Dirt Problemer


If har støtt din blåser system mye støv, kan det bli litt fast. Støv kan skape ekstra friksjon som bremser knivene og veivakselen din ovn bruker, for ikke å nevne forårsaker tette filterproblemer som allerede er nevnt. Tørk din fan, til de omkringliggende ventiler og viften rammeverk fjerne noen langvarig støv eller fett.

Fan Issues


Problemet kan være med fan selv. Sjekk viften for eventuelle skjeve kniver eller skadet rammeverk. Hvis viften har blitt forskjøvet, vil det ikke slå riktig og vil avta luftstrømmen. Fikse dette problemet krever skifting av viften. Du kan være i stand til å rebolt viften på plass for å løse mindre problemer. Dette problemet er ofte ledsaget av støy som gjør at du vet at noe er galt med bladene selv.

Motor


Hvis viften går rundt veldig sakte, kan problemet være motoren. En stakk motor eller en motor klar til å brenne ut kan spinne for sakte til å skikkelig slå fan. Du bør sjekke viftereimen også. Beltet kan bli slitt ut, skitne, og kan miste sin smøring. , Løse hvis både viften og motoren fungerer som de skal erstatte beltet kan ditt problem.