Hovudside

Brann sikkerhetsarbeid for barn i Canada

by Walther

Brann sikkerhetsarbeid for barn i Canada

Ifølge Brannvern Canada, dreper brann i gjennomsnitt åtte kanadiere hver uke og boligbranner resultere i 73 prosent av alle brannrelaterte dødsfall. Derfor er det kritisk viktig å holde up-to-date på brannsikkerhet og, mest spesielt, for å utdanne barn om saken.

Utforme en Escape Plan


Selv om du bor i et lite hjem, er det viktig at alle medlemmer av husstanden vet hva de skal gjøre i tilfelle brann og hvordan man best kan gå ut av bygningen. Utforme en branntrapp plan og praksis med barna hver månedene. Evakueringsplan bør omfatte mer enn én utgang alternativ hvis det er mulig, og alle medlemmer av familien skal forstå hva de skal gjøre i tilfelle brann. Du kan få tips på å designe en kvalitet rømningsplan fra din lokale brann hall.

Ha en Scavenger Hunt


Barn er ofte undervist om brannvern i skolen, men foreldre og omsorgspersoner kan bidra til å styrke kunnskap gjennom hjemme-aktiviteter. Sette sammen en morsom skattejakt hvor barn trenger å finne og identifisere potensielt farlige gjenstander i hjemmet, slik som komfyr, BBQ, en bok av kamper, en stikkontakt og søppelbøtta. Snakk med barna om farene.

Øv Brannsikkerhet Basics


Selv små barn kan læres opp til å ringe 911 i en nødsituasjon og foreldre kan hjelpe dem øve på et leketøy telefon. En annen enkel, men viktig aktivitet er å lære barna å "stoppe, slippe and roll" hvis klær skulle ta fyr. Dette er lett å huske, og kan bidra til å redde liv. Har barn resitere nødnumre og praktisere "stopp, slipp og roll" aktivitet når undervisning rømningsplaner.

Besøk din lokale Fire Hall


Kontakt din lokale brannstasjon og sørge for å ta med barna på for en omvisning. La dem se brannbilene, møte noen av brannmenn og snakke om hva disse profesjonelle gjør. Dette vil hjelpe barna til å føle seg komfortabel og trygg med prosessen.